Samsung RT50H6360WW/TR Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı ben aldım çok memnunum iç hacmi çok geniş...merhabalar
Yeni nişanlıyım ve Yavaş yavaş ev eşyası almaya başladık. Ev eşyası biraz şans işi ama genelde bilindik ve memnun kalınılan markalar illaki vardır. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bana kendi kullandığınız markalarla (elinizde varsa marka kodları ile) tavsiyelerde bulunursanız çok memnun olurum :)
çamaşır makinası
buzdolabı
bulaşık makinası
televizyon
elektrik süpürgesi.....v.b. :)
Canım 7yıldr evde kullandığım ürünleri yazıyorummerhabalar
Yeni nişanlıyım ve Yavaş yavaş ev eşyası almaya başladık. Ev eşyası biraz şans işi ama genelde bilindik ve memnun kalınılan markalar illaki vardır. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bana kendi kullandığınız markalarla (elinizde varsa marka kodları ile) tavsiyelerde bulunursanız çok memnun olurum :)
çamaşır makinası
buzdolabı
bulaşık makinası
televizyon
elektrik süpürgesi.....v.b. :)
2011 yılında yaklaşık 1350 $ vererek enb52810x modelinde olan Electrolux buzdolabı aldım. paslanmaz celik olarak tanıtılan buzdolabının kapaklarında paslanma mevcut. Ayrıca buzdolabı yeterince donduramadığı için 24 saat boyunca gece gündüz demeden alarm veriyor ve üzerindeki dijital ekrana basmadan alarm susmuyor. 3.5 yıldır geceleri uykudan en az 2- 3 defa uyanıp, mutfağa gidip alarmı susturmak gerekiyor.Maalesef, 4 yıldır almış olduğum buzdolabı ile ilgili aynı sorunlar devam etmektedir, sürekli geçici çözümler bulunmuştur ve aynı firma yetkilileri (Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir.) ifadesini kullanmaktadır :))Samsung RT50H6360WW/TR Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı ben aldım çok memnunum iç hacmi çok geniş...
Bosch WAT28680TR Çamaşır Makinesi bunudu tavsiye ederim,,,Arçelik S 4250 Tornado 2500 W Elektrikli Süpürge harika birşey pişman olmazsın halıyı kaldırıyor çok güçlü,,,
hayirli olsun rabbim tamamına erdirsin ben sana almaman gereken markayi yazmak istedim vestel onuden bile gecmeni tavsiye etmem utude philips tavsiye ederim
Vestelden uzak durun
Beko bulaşık makinası
Simfer fırın
Samsung elektrik süpürgesi
arkadaşlar neden vestelden uzakdurun dediniz?
bende çeyiz araştırmasındayım. ailem vestel ya da arçelik alalım diyor ama çevremde bosch diyenler var kafam karıştı iyice...
Vestelin her şeyi sorunlu.
Yani beyaz eşya şans işi vs denir ama bu hakikaten kötü yani. Google'dan araştırın isterseniz vestelle ilgili ne kadar ve ne şikayetler var.
ben 5 sene once görünüşüne aldanip herseyimi vestel aldim almaz olaydim EE fiyatta önemli bir etkendi evlenip evimize geldiğimizde buzdolabinin fişini pirize taktik ve supriiiz'calismiyordu ve bize söylenen de biseyi bitmiş sanirsam ttüpü ve onu degistireceklerini söylediler esimde itiraz etti ve buzdolabinin komple değiştirmezseniz urunude bir daha ggetirmeyin dedi diğer aletlerde de çok sıkinti yasadim kaç defa servis geldi ve bunlar normal elektronik olduklari için boyle Lee dediler[/QUOTE]post: 40867675, member: 411849"]arkadaşlar neden vestelden uzakdurun dediniz?
bende çeyiz araştırmasındayım. ailem vestel ya da arçelik alalım diyor ama çevremde bosch diyenler var kafam karıştı iyice...
WAQ2048XTR
Avantixx 8 VarioPerfect Bosch Çamaşır makinesi
Serie | 4 Maxx WTE8630XTR
Avantixx 8 Bosch Kurutma makinesi (Kesinlikle mükemmel zamandan tasarruf)
KDN46AI32N
NoFrost, Üstten donduruculu Bosch buzdolabı..
lacrolduğu icinmi yoksa bütün elektronik ekranli beyaz eşyalarda bu sorun varmi bilmiyorum ama camasir makinama az yükte koysam çarpma sesi geliyordu. bunun içindeservisin vverdiği cvp : elektronik olduğu için boyle denildi 5 senedir makinamin gözünün içine bakiyorum bozulsunda yeni bir makina alayim diye ben yandim kimse yanmasint: 40893985 .!.:ben 5 sene once görünüşüne aldanip herseyimi vestel aldim almaz olaydim EE fiyatta önemli bir etkendi evlenip evimize geldiğimizde buzdolabinin fişini pirize taktik ve supriiiz'calismiyordu ve bize söylenen de biseyi bitmiş sanirsam ttüpü ve onu degistireceklerini söylediler esimde itiraz etti ve buzdolabinin komple değiştirmezseniz urunude bir daha ggetirmeyin dedi diğer aletlerde de çok sıkinti yasadim kaç defa servis geldi ve bunlar normal elektronik olduklari için boyle Lee dediler
Hotpoint ariston icin ne dusunuyorsunuz.
Biz evde 3 senedir kullaniyoruz memnunuz ama pek kullanan gormedim çevremde