teşekkür ederim tam olarak istediğim cevabı verdin :)Hem garnier hem maybelline kullandım, garnier daha kapatıcı.Missha kullanmadım, watsons da satılan kore markası pure beauty nin bb ve cc kremlerini kullandım, bb çok kapatıcı, ama rengiyle barışamadım, biraz grimsi bir renk.cc si ise çok güzel sağlıklı gösteren bir renk, yapısı bbden daha hafif.la roche kullandım, zararsız fln olabilir ama beğenmedim, kapatıcı değil hiç.loreal skin perfection bb de kullandım, ona da ayılıp bayılmadım.
Garnier yağlı ciltler için olanı yaz aylarında, pure beauty cc yi de bahar aylarında severek kullanıyorum, kışın fondöten tercih ediyorum.
Lila Kutu dan sipariş verseydiniz keşke. 2 gün içinde elinizde olurdukızlar bende missha bb siparişi verdim ebay den bu gün inşallah memnun kalırım 1 ayı bulurmuş bana ulaşması. dener demez fikrimi söyliycem
Lila Kutu dan sipariş verseydiniz keşke. 2 gün içinde elinizde olurdu
kızlar ben pek sık makyaj yapmam yaptığım zaman da pudrayı tercih ederim genelde.cildimde beni rahatsız eden bir şey olursa pudrayla bb kremi birlikte kullanıyorum.sanırım bu yüzden uzun süredir bb kremim bitmiyorduşimdi bitmeye yaklaştı yeni bir bb krem almak istiyorum maybelline kullanıyordum pudrayı da bb kremi de.aslında memnunum ama zaten nadiren bb krem kullandığım için daha iyi kapatan bi öneriniz varsa çok iyi olur :)