iyi kapatan bb krem

banut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
129
31
kızlar ben pek sık makyaj yapmam yaptığım zaman da pudrayı tercih ederim genelde.cildimde beni rahatsız eden bir şey olursa pudrayla bb kremi birlikte kullanıyorum.sanırım bu yüzden uzun süredir bb kremim bitmiyordu şimdi bitmeye yaklaştı yeni bir bb krem almak istiyorum maybelline kullanıyordum pudrayı da bb kremi de.aslında memnunum ama zaten nadiren bb krem kullandığım için daha iyi kapatan bi öneriniz varsa çok iyi olur :)

Garnierinkisi iyi kapatıyor canım,maybelline fondoteni var onunla aynı kapatıcılıkta diyebilirim.

hem garnier hem maybelline kullanan var mı?hangisi daha iyi?

Missha yı öneririm çeşitleri var tabi çok güzel kapatıyor birde cliniquenin bb si var oda kapatma konusunda gayet başarılı

Çok ünlüdür ama missha bende sivilce yaptı ki cildim kuru ve hiç sivilce problemi olmayan bir cilt olmasına rağmen.

Bende misshayı önereceğim. Kapatıcılığı çok iyi. Sadece renk tutturmakta sorun yaşayabilirsiniz. Gri alt tonlu renkleri var çünkü. Benim de cildim çok hassas, bir çok marka bende sivilce ve kuruma problemi yaparken, missha da böyle bir sorun yaşamadım.

Hem garnier hem maybelline kullandım, garnier daha kapatıcı.Missha kullanmadım, watsons da satılan kore markası pure beauty nin bb ve cc kremlerini kullandım, bb çok kapatıcı, ama rengiyle barışamadım, biraz grimsi bir renk.cc si ise çok güzel sağlıklı gösteren bir renk, yapısı bbden daha hafif.la roche kullandım, zararsız fln olabilir ama beğenmedim, kapatıcı değil hiç.loreal skin perfection bb de kullandım, ona da ayılıp bayılmadım.
Garnier yağlı ciltler için olanı yaz aylarında, pure beauty cc yi de bahar aylarında severek kullanıyorum, kışın fondöten tercih ediyorum.

bugün indirimden flormarın cc.kremini aldım 4 numarası bb kremden daha kapatıcı yapısını çok beğendim tavsiye ederim indirmden 17.50 ye aldım

oriflame in cc sinin kapatıcılığı süper. üstelik 30 faktör güneş koruma içeriyor

teşekkür ederim tam olarak istediğim cevabı verdin :)

kızlar bende missha bb siparişi verdim ebay den bu gün inşallah memnun kalırım 1 ayı bulurmuş bana ulaşması. dener demez fikrimi söyliycem

Ben de garnier bb kullandım memnundum ama 1 yıl kullandıktan sonra bozuldu mu ne olduysa sürdüğümün ertesi gün yüzümde kaşınma hissettim. sonra loreal nude magique cc krem aldım. mor renkli olanı. memnunum. ağırlık yapışkan hissi yok ve doğal duruyor,kapatması ile ilgili sıkıntı da yaşamadım. normalde 40 tl , indirimden 20 ye aldım. araştır istersen.

ben de 2 hafta önce kadar yves rocher'den aldım. bu tip ten ürünü kullanmayı bırakmıştım ama baya hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…