iyi haberlerim war kızlarrrr

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
kızlarrr süreklı gelişmeleri altarıyorum size. burdan bu heyecanımı anlayan birileriyle paylaşmak ve yardım isteyen birilerine yardım etmeye calısmak cok guzell :lepi:
bılıyosunuz 5.haftamın sonunda kanamam olmustu dusuk rıskım wardı. bugun yıne kontrole gıttım doktorum rahmımdekı kanamanın tamamen bıttıgını,herhangı bı kanama bolgesı gorunmedıgını soyledı. kalan kanıda kahverengı lekeler seklınde atıcaktır vucudun dedı. folık asıtı kestık yerıne multıvıtamıne basladık bıde bebekler ıcın olan gaz sokucu ılaclardan verdı. 9 haftaya gırdık bugun bebegımle. sen yınede 3 ay dolana kadar yat dınlen tekrar uyarmayalım vucudunu dedı... ıcım oyle rahatladı kı anlatamam kanamanın bıttıgını soyleyınce doktor. allahım herkesın dualarını kabul etsın herkesın meleklerını annelerıne babalarına bagıslasın. kaybetme dusuncesı bıle korkunc.
paylasmak ıstedımmmm kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5gözün aydın geçmiş olsun canım....Rabbim sağlıkla hamilelik geçirmeyi ve doğurmayı nasip etsin inşAllah...

gözün aydın canım
hayırlı hamilelik geçirmen dileğiyle...
:lepi:

saolun kızlarr darısı tum arkadasların basınaa hihoyyythihoyyythihoyyyt

gözün aydin:)sevindim...bende 8. haftamin icindeyim allahtanki bende öyle yerlesme kanamasi falan filan olmadi olsaydi hic tecrübem yok cok korkardim.allahimda yasatmadi bana cünkü kaldiracak bi yapim yok kizlar ya...simdiden sonra olabilirmi sizce??hamileligim gayet normal

ılk 3 ay cok onemlı dıyolar. yanı benımde ılk gebelıgım hıcbı tecrubem yok ama tek bıldıgım gercekten 3 ayın hayatı oneme sahıp oldugu. bence kendını zorlıcak agır seyler kaldırmaktan kaçın,bı yere uzanmaktana kacın mesela bı rafa uzanmak yada perde asmak gıbı. agır fızıksel aktıvıtelerden kacın,bol bol su ıc ve gun ıcınde mutlaka dınlenmeye calıs. bunlar doktorumun tavsıyelerı :)

gözünaydın canım..inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer de sağsalim kawuşursun meleğine

afferın mınık kuzuya uzmesın senı yerım onun totosunu doguncasırnaşık şey
canım rahat ol bak ne guzel hersey yolunda dınlen bol bol oh ne guzel:lepi:

saolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın dogsun koyucam yaramazın resımlerını :) tonya sen de sıkma canını bak doktorun dedıklerını yapıp ılaclarını duzenlı kullanınca bıde yatıp dınlenınce gecıyo. stres yapma hıc stres bebegıne de zarar. bol bol ıstırahat et her gun dua ettım her gun her dakıka. Allah boyle durumda olan butun annelere yardım etsın.

X