- 22 Ekim 2020
- 9
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Papatyakokusuu1
-
O piskolojiyi çok iyi bilirim oncelikle bence sakin ol benim bildiğim çocuk yapmak isteyenler regli den hemen sonra deniyorlar pis kan çıktığı için yumurtalar daha aktif oluyo sizin yanlışlıkla olmuş bıraz daha bekle sonra test yaparsın benceİyi günler herkese arkadaşlar sözlümle iliskim oldu 6 gün önce içime boşadı yanlışikla ilişkiye girdiğimiz de reglim biteli bir veya iki gun olmuştu ilişkiden iki gün So ra ertesi gün hapı içtim hapı içtikten ertesi günler aşırı kaşık ağrım göğüs ağrım ve şişkinlik var korkuyorum aslında gebelik belirtisi mi gebelik belirtişi olsa bu kdr çabuk olabilir mi belim de ağrıyor ilişkiden 6 gün geçti daha lütfen bilgi verebilir misiniz Son regl tarihim 11 ekim sevgiler.
Ama reglim çok düzensiz ve bu hissettiğim bel ağrısı falan ertesi gün hapının dolayı mı kasık ağrısı göğüs ağrısı çok korkuyorumO piskolojiyi çok iyi bilirim oncelikle bence sakin ol benim bildiğim çocuk yapmak isteyenler regli den hemen sonra deniyorlar pis kan çıktığı için yumurtalar daha aktif oluyo sizin yanlışlıkla olmuş bıraz daha bekle sonra test yaparsın bence
Bu yaşadığım belirtiler hamilelik belirtisi mi peki çünkü ertesi gün hapı kullandım onun belirtisi mi hamilelik belirtisi hemen olur mu daha 7 gün olduadet olsanda gebemiyim diye konu açacak duruma neden soktun kendini
telaş etme sabırla beklemekten başka birşeyiin yok
Bugun kan testi yaptırmam çıkar miO piskolojiyi çok iyi bilirim oncelikle bence sakin ol benim bildiğim çocuk yapmak isteyenler regli den hemen sonra deniyorlar pis kan çıktığı için yumurtalar daha aktif oluyo sizin yanlışlıkla olmuş bıraz daha bekle sonra test yaparsın bence
Bugun kan testi yaptırsam çıkar miBu yaşadığım belirtiler hamilelik belirtisi mi peki çünkü ertesi gün hapı kullandım onun belirtisi mi hamilelik belirtisi hemen olur mu daha 7 gün oldu
Bu yaşadığım belirtiler hamilelik belirtisi mi peki çünkü ertesi gün hapı kullandım onun belirtisi mi hamilelik belirtisi hemen olur mu daha 7 gün oldu
Ilacin belirtileri mi o halde peki kan testi yaptirsam çıkar miolmaz olamaz imkansız , hamıle kalsan bile bu belirti olmaz daha
Reglden hemen sonra mi deniyorlar? Yumurtlama olmadan denemenin bir anlami yok ki. Yumurtlama da cok nadiren reglden hemen sonra oluyor.O piskolojiyi çok iyi bilirim oncelikle bence sakin ol benim bildiğim çocuk yapmak isteyenler regli den hemen sonra deniyorlar pis kan çıktığı için yumurtalar daha aktif oluyo sizin yanlışlıkla olmuş bıraz daha bekle sonra test yaparsın bence
Hayir cikmaz oturup bekleyeceksin adet gününü.Bugun kan testi yaptırmam çıkar mi
Reglden hemen sonra mi deniyorlar? Yumurtlama olmadan denemenin bir anlami yok ki. Yumurtlama
Hayir cikmaz oturup bekleyeceksin adet günü
Çok haklısın ama tedirgin işte elimde değil teşekkür ederim cevapların icinHamile kalmak bu kadar kolay olsa keske.
Beyefendiye soyle bir zahmet kondom taksin kendineÇok haklısın ama tedirgin işte elimde değil teşekkür ederim cevapların icin
Evet çokk haklısınBeyefendiye soyle bir zahmet kondom taksin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?