Endokrinoloji iyi Endokrin doktoru (istanbulda)

kuzeyli24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
46
31
88
35
Tiroid testlerde TSH 9 çıktı.tanıdığınız özel bir endokrin doktoru önerebilirmisiniz?

Metin ozata benim bildigim. Muayenesi cok pahali. Ama onemli noktalari benle paylasmisti.
En guzeli kendi kendinizin doktoru olmak ben 3 yil bu hastaligi cektim . Sonra glutensiz diyet yaptim kendi kendine gecti. Beni cok yanlis yonlendiren doktorlar da oldu. Bu yuzdendirki en iyi doktor bu hastalikta kendinizsiniz. Yorgunluk halsizlik vs belirtilerinizi iyi takip edin. Bu size ilacinizi hangi dozda almaniz gerektiginizi anlatacak. Bana cok yanlis tedavi onerende oldu. Fazla ilac almisim. Ilaci kessem kendime gelecegim. Doktor tam terdi ilaci yazmisti.
Egitim arastirmalari onerebilirim. Takibi iyi degil ama tahliller detayli yapiliyor. Ozel hastanelerde o kadar detayli yapilmiyor.

istanbul'da iseniz numune'nin doktorları fena değil. soyadını hatırlamıyorum ama seher hanım'ı tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…