Iyi Değiliö

az ilgileniyor seviyor mu sevmiyor mu

• Ankete Katılan
    29
Ben uğraşmam sen uğraşcan diyen dümbüklerle zamanınızı harcamayın gözünüzü seveyim yav..

Ya da iletişimi kes, yazdığında standart cevaplar ver, hani bi arkadaşına veriyomuş gibi..Noldu deyince, e ayrıldım ben senden, az ilgileneydin seninle de paylaşırdım de:KK53:

Lafa bak odunum, öküzüm..yont beni..
Paşa şeyinden düştüler çünkü..
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sevmiyor'a oy verdim ben.. Hic mi bi dakikasi yok bu adamin?
Seven insan msj yazamasa bile her yonden kendini belli eder..
Sen onu hissetmemissen bi sorun var demektir..

Hem odunum demekle olmuyor o isler.. Iyimis o zaman sende bende fazla nazliyim o yuzden ilgi gosteremem ilgi beklerim de.

Kendi konum sandım bi an. O kadar benim gibi durumun.
Ben de aynı durumdaydım. Ama ben çekemedim. 1 ay zor dayandım.
Ve ayrıldım.
Sadece senin çabanla yürüyecekse onun adı ilişki olmuyor ki.. İnan bana yıprandığınla kalırsın.
Ya birebir aynılarını yaşadım.
Bana da o derdi"ben öküzüm,odunum yapamam böyle gönül işlerini" falan
Aramasam aramazdı bile.

Ya şu saatten sonra çocuk büyütücek değiliz. Böyle adamlar uzak olsun bizden.
Yol yakınken geri dön derim.
Tecrübeliyim..

Bu gün bu çocuk için açtığın 2. Konu. Hakikaten bu ilişki seni çok üzüyor sanırım
Çok seviyorum bide duygusal bi insanım onun içinde üzülüyorum takmasam sorun olmuycak kötü bişey dediği yok bana ama ilgilenmiyor işte arada çok ilgileniyor ama şu günler hiç

Valla boyle iseye tahammul edemezdim.. esimle cikarken sabah kalktigi andan te yatana kadar yazardi..ben uyurken cise kalksa onu da yazardi..sonuc? Evlendik mutluyuz...
Ondan once ki erkek arkadasimda ayni sizin ki gibiydi.. sonuc ? Baskalariyla da fingirdesiyomus guya evlenecektik :KK70: :KK70: :KK70: boylelerine zaman harcamamak lazim.. o zamanlar uzuluyodum ama akil basa gec geldi :) salla gitsin

X