ailelere duyurma işini o yaptı şimdide işini garantiye almış gibi of sevmesem durmazdım ama arada aşk oluncaAyy baska isin yok mu kuzum senin? Takmissin bu adama. Daha 17 yasindasin. Ne ugrasiyorsun. Belli ki istemiyo. Bi de ailelere duyurmalar falan. Diger konunda da yazdim; onceligin okulun olsun. Takma bu kadar kafana
Konunun içine yeni konumu açiyon .sana da yorum yapak mı .offf benımkıde sabahtan beri bı günaydın dedi sonra kayboldu bak bu konuyu okudum işkillendım ha terk mi etsem acaba
yap kankı ama benımkı sen ugras falan demedi banaKonunun içine yeni konumu açiyon .sana da yorum yapak mı .
Heheeyyyt sallama o zaman ..Kurban olsun senin gibi böcüğe.yap kankı ama benımkı sen ugras falan demedi bana
sabahtan beri hiç yazmadım zaten akşam o yazsın süründürücemHeheeyyyt sallama o zaman ..Kurban olsun senin gibi böcüğe.
benidemi?Bence sizi çantada keklik görüyor ondan bu kadar umursamaz
kendini geri çek koşma peşinden o zaman belli olur seni sevip sevmediğiKızlar sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ve bu şekilde beni sevmediğini düşünüyorum üstelik daha 3 ay oldu Başlarda böyle değildi ben öküzüm odunum ben sevgimi hissettirmek için uğraşmam senin çabanla olur diyor benim gibi olan var mı sevgilisi ilgilenmeyen günde bir iki msj atan sizce ne yapıyım az ilgi sevmiyor değer vermiyor anlamına mı geliyo çalışıyo yoğun ama hiç mi boş vakti yok bana ayıracak boş vaktinde de uyuyor çok yorgunum diyor şimdi yazamıyorsam ilerde birlikte olabilmemiz için ciddi düşünüyorum diyor Sıkıntılar var diyor ama hiç bişey anlatmıyor giriyor görüldü yapıyor bazen cvp vermiyor bu durumlarda olan var mı yardım...