- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi BenveUtkum
Cok zor bilirim. Benim cocuğum yoktu ama hayata küsmüştüm resmen.Çok sevindim. Allah bozmasın inşallah. Gerçekten düşmanımın başına vermesin Allah. Zor çünkü.
Dualarım sizinle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok zor bilirim. Benim cocuğum yoktu ama hayata küsmüştüm resmen.Çok sevindim. Allah bozmasın inşallah. Gerçekten düşmanımın başına vermesin Allah. Zor çünkü.
ALLAH yardımcın olsun canımDenemesi çok zor canım ya.. Ama işte yine de şunu şunu da yapalım da sonrasında yapmadık demeyelim diye yapıyoruz bir şeyleri. Ama çok zor. Dediğim gibi sıkıntım sadece oğlum, aslında iyi zannediyordum ama değilmiş..
Çok sağolun..Cok zor bilirim. Benim cocuğum yoktu ama hayata küsmüştüm resmen.
Dualarım sizinle.
Amin canım çok sağol..ALLAH yardımcın olsun canım
canını sıkma herşey olacağına varır bu hayatta herkesin bir sınavı var seninkide bu demekkiAmin canım çok sağol..
Evet, bu yönde karar vermek zorunda kaldım. EVet oğlum daha 4 yaşında küçük. Zamanı geldi mi daha iyi anlayacak beni. Çok teşekkür ederim, Sağolun..Önceki konuları bilmiyorum fakat eminim bir anne olarak böyle olduysa böyle olmasi gerektiği için karariniz bu yönde.. Bir adam koca olamayabilir fakat belkide bir baba olabilir. Çünkü eğer eş olamiyorsa baba olmayacağı anlamına gelmiyor bu. Ayrı ayrı degerlendirmek gerek. Daha küçük çocuğunuz kuzuyu Kurttan ayiramaz. Fakat ileride sizi anlaması için bu günden sağlıklı yetişmesi gerek. Istedigi zaman babasını görmeli onun eksikliğini hissetmemeli. Bu şekilde büyürse ileride doğruyu yanlıştan ayirabilecek farkindaliga sahip olabilir. Zordur eminim Allah güç versin. Allah hayirlisini nasip etsin.
söylediklerinin aynısını yaşıyorum şuanda ki benim oğlumda babaya çok düşkündür. Bizim sorunlarımız aldatma vs. Zaten oğlumu düşünmesem çoktan posta koyardım, oğlum var diye olmuyor. Ama işte bazen çocukta bazı şeylerin önüne geçemiyor. Çok üzülüyorum eve hele ki dünkü olayımızda hepten koptum. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama tek başına olmuyor, yaşananlar zor. Rabbim hayırlısını versin artık ne diyim..dun esımarkadaslarıyla balıga gıttı .21aylıkoglum aksamakadar baba baba dıye gezdı evde .kapı calıyo baba dıye kosuyo telefon calıyo baba dıye kosuyo.aksamesıme dedımkı ben senın yerını asladolduramam .ALLAH senı basımızdan eksık etmesın dedım.babbası gelınce costu sevıncten .sorunlarınız neydı bılmıyorum lakın 'gurur yapıyorum 2demenıze ıstınaden dıyorumkı lutfen lutfen cocugunuz ıcın bıraz yapıcıolun .annelık evlat ıcın herseye katlanmakdegılmı eger sıddet veya cok cokkotu bı durumyoksa lutfen bır kez daha deneyın yazık ıcım parcalandı resmen .
canım arkadasım tabıkı en dogrusunu sen bılırsın ama ınan hepımız bıseylere katlanıyoruz evlat ıcın .ben esımden degılde mesela kayınvalıdemın ayagına kapanıp özur bıle dıledım cocuguma bakıyo ınan bunu yaptım .asla yapmam dedıgım bı seydı .oluyo yanı .o esınde bırgun essek gıb ı pısman olurda ahhhhhhhhhh olan yavruya oluyo .konu cocuk olunca cok hasssa oluyorum ne bılım sen öle yazınca yuregım daglandı resmen .nolur senden rıca edıyorum bı ıkı asıfte ıcın yavrunu babasından mahrum etme .bazıları benı kınayabılır cok zor bılıyorum ama ıkı tane surtuge meydan verme kuzum yasöylediklerinin aynısını yaşıyorum şuanda ki benim oğlumda babaya çok düşkündür. Bizim sorunlarımız aldatma vs. Zaten oğlumu düşünmesem çoktan posta koyardım, oğlum var diye olmuyor. Ama işte bazen çocukta bazı şeylerin önüne geçemiyor. Çok üzülüyorum eve hele ki dünkü olayımızda hepten koptum. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama tek başına olmuyor, yaşananlar zor. Rabbim hayırlısını versin artık ne diyim..
Doğru söyleyebilirim aslında. Sanırım bende gurur yapıyorum..
Bazen öyle düşünüyorum, bazen de öfke kaplıyor içimi. Defolsun gitsin hayatımızdan diyorum. O sürtüğün bir tanesi hep gözümün önünde olunca gitmiyor hiç bir şey hafızamdan. Bu arada yazım hataları için özür dilemene gerek yok, hiç birimiz dört dörtlük yazmıyoruz kicanım arkadasım tabıkı en dogrusunu sen bılırsın ama ınan hepımız bıseylere katlanıyoruz evlat ıcın .ben esımden degılde mesela kayınvalıdemın ayagına kapanıp özur bıle dıledım cocuguma bakıyo ınan bunu yaptım .asla yapmam dedıgım bı seydı .oluyo yanı .o esınde bırgun essek gıb ı pısman olurda ahhhhhhhhhh olan yavruya oluyo .konu cocuk olunca cok hasssa oluyorum ne bılım sen öle yazınca yuregım daglandı resmen .nolur senden rıca edıyorum bı ıkı asıfte ıcın yavrunu babasından mahrum etme .bazıları benı kınayabılır cok zor bılıyorum ama ıkı tane surtuge meydan verme kuzum ya
sız aslında alınmayın ama "bazen de görmesin, özlesin de anlasın ne olduğunu" dıyerek cocugunuzu esınıze karsı bır koz olarak kullanıyorsunuz, zaten ozleyen adam gelır-arar-alır ve cocugu ıle ılgılenır sızın bırsey demenıze gerek bıle kalmaz aslında.Boşanma olayına karar verdiğimizde pedagog yardımı ile bunu çocuğumuza anlatacağız, şimdi ayrı durduğumuz için bu şekilde oluyor. Kısıtlamıyorum aslında, sadece o demiyor ki alım gezdirim çocuğu. bende demiyorum ona al gezdir diye. Bazen de görmesin, özlesin de anlasın ne olduğunu düşünüyorum ama burda çocuğuma yazık ediyormuşum bunu anladım.
sız aslında alınmayın ama "bazen de görmesin, özlesin de anlasın ne olduğunu" dıyerek cocugunuzu esınıze karsı bır koz olarak kullanıyorsunuz, zaten ozleyen adam gelır-arar-alır ve cocugu ıle ılgılenır sızın bırsey demenıze gerek bıle kalmaz aslında.
nerden bılıyorsunuz dıyeceksınız ????
benım nısanlımında bır oglu var anne ve babası o 4 yasında ıken ayrıldı, bızde bırkaç ay sonra evlenıyoruz.
onlarınkı karakter uyusmazlıgı ıdı (boşanma sebebi, anlaşmalı boşandılar) bana soylenen bu en azından bende kurcalamadım gerısını ; cocugu sımdı haftada ıkı gun bıze gelır, akrabaları ıle kopmadı hıc , annesı de onlarla gorusmeye devam edıyor, okuldu saglık sorunları ıdı vs. tum ıhtıyaclarını maddı manevı ortak karsılıyorlar ve asla ne annenın ne babanın yoklugunu cekmıyor cocuk, hıcte bosanmadan etkılenmedı derslerı gayet ıyı,bedenen saglıklı, sadece asırı ılgıden bıraz sımarmıs durumda o kadar ..
ılk başlarda nısanlım eskı esının evıne gıderdı, bazen kalırdı, dısarda 3 u bırlıkte zaman gecırırlerdı, artık ya annesı ıle ya bızımle bırseyler yapıyor ama akrabalarından kopmadı ve ne annesı babayı, ne babası anneyı asla kotulemedı hatta bırbırlerıne saygıları hala devam edıyor.
sızde boyle yapabılırsınız. ayrıca cocuk hıc pedagog a falan da gıtmedı...