İyi değilim....

Çok zor yaşadıklarınız inşallah en kısa sürede toparlanırsınız.. kimse evladının üzülmesini istemez o yüzden bundan sonra ucu çocuğunuza dokunacak hiç birşeyde gurur yapmayın

problemlerinizi düzeltemezmisiniz?
birde kendinizden uzaklaştıracağım derken çocuğunuzdan uzaklaştırmayın.

Anne ve babası ayrı biri olarak o çocuğun psikolojisini çok iyi anlıyorum tek şansım o kadar ufak yaşta ayrılmamalarıydı.Ama ben hala o acıyı içimden atamadım ergenlik çağında arkadaşlarımın evlerine gittiğimde anne babalarıyla aynı sofrada yemek yiyemez kalkar ağlardım...Daha sonra gitmemeye başladım kendimi soyutladım eksik hissediyordum çünkü.Bir de ben babannem babam ve kız kardeşimle kalıyorum.Anne yokluğu daha zor siz çocuğunuza olabildiğince yakın olun onu ne kadar sevdiğinizi ona hissettirin söyleyin ve asla babası hakkında büyüdüğünde kötü konuşmayın kafasını karıştırmayın.Ben yıllar geçti hala bunlarla boğuşuyorum ve hiçbir psikolojik destek almadan...

Siz boşansanız bile cocuğunuzdan vazgecmesine izin vermeyin. Olur mu? Kalbiniz kırılsa bile onların sağlıklı bir ilişki kurmasına yardım edin.
Ya az önce arkadaş yazdı ki sonra oğlun senden uzaklaşmasın diye. Ya öyle bir şey olur mu acaba. Babası ile alışırsa hep gezmeye falan, benden uzak olur mu? şimdi bana çok düşkün. Akşam babası eve geldi, onla yattı ama oğlum beni çağırdı, benimle uyudu. Ya dönerse tekrar babaya ne olacak

Yok ya ne münasebet. Hicbir cocuk annesinden vazgecmez. Kontrol sizde olduğu müddetce sorun cıkacağını zannetmiyorum. Belki uzman yardımı da alabilirsiniz.

Çok üzücü bi durum tabiki ama zamanla oğlunuzda sizde alışacaksınız krşke baba pişman olsa

Yaptığı şeyden pişman ama hala bunları ona benim ittiğmi söylüyor. Bana demedi, başkasına anlattığını diyorum.

Şartlar ne olursa olsun kimse fıtratında olmayan bir şeyi yapmaz. Mutlaka içindeki dışına sızar.
Anladigim kadariyla sizin şu anda en büyük probleminiz esinizle nasıl bir yol izlemeniz konusundaki tereddütleriniz. Yanılıyormuyum?

problemlerinizi düzeltemezmisiniz?
birde kendinizden uzaklaştıracağım derken çocuğunuzdan uzaklaştırmayın.
Konularım biraz karışık arkadaşım. İki defa aldatma olayı oldu. Çok zor toparlanması. Ama yinede uzman görüşü ile birbirimizden biraz uzak kalmaya ve o süre zarfında hataları, özlemleri anlayıp yaşamaya karar verdik. Bakalım,.

Yok ya ne münasebet. Hicbir cocuk annesinden vazgecmez. Kontrol sizde olduğu müddetce sorun cıkacağını zannetmiyorum. Belki uzman yardımı da alabilirsiniz.
Uzman yardımı alıyoruz şuanda. Evet, bir görüş planı yapmalıyım. Tekrar bir konuşmam lazım uzmanla.

Uzman yardımı alıyoruz şuanda. Evet, bir görüş planı yapmalıyım. Tekrar bir konuşmam lazım uzmanla.
Onunla görüşüyor olması sizden vazgectiği ya da onu tercih edeceği anlamına gelmez. Sakin olun, cocuğunuz icin. Yazdıklarınız benim bile icimi parcaladı. Biraz daha sabır ve sukunet. Belki bu yasananlar esinizin aklını basına getirir de yeniden bir aile olabilirsiniz.

Olmaz diye birsey yok. Biz esimle boşanıp bir yıl sonra yeniden evlendik. Suanda Allah nazarlardan saklasın o kadar mutluyuz ki.

Ya o da var. Tekrar başlasak güven yok, yine sıkıntı olacak. AMa bunları kenara attım, bizi kenara attım ama tek derdim oğlum şuanda. Onun için en iyisini az yaralı bir şekilde atlatmaya çalışmamız lazım. Dün de o şekilde diyince demekki çocuk içinde yaşıyormuş.

Çok sevindim. Allah bozmasın inşallah. Gerçekten düşmanımın başına vermesin Allah. Zor çünkü.

hayırlısı olsun arkadaşım..
umarım eşin hatalarının farkına varır ve toparlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…