İyi değilim....

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Kızlar canım çok sıkıldı ve yine dert ortağım siz olduğunuz için sizinle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi bazı problemlerden dolayı eşimle ayrıyız. Oğlumda uzun bir zamandır görmedi babasını ve dün babası bizim yemek yediğimiz yere geleceğini söyledi. Bende oğluma " baban gelecekmiş annecim " dedim. Oğlumda yemek yediğimiz yerde tanımadığımız insanlara ve hatta masamıza gelen garsonlara bile heyecanlı, heyecanlı " benim babam gelecek, babam gelecek benim" dedi. Ya yıkıldım, parçalandım, parçalara bölündüm orada. Oğlumun o sevinci, içinde biriktirdikleri... Dünden beri ağlıyorum.

geldimi ?eşinizle ayrı olabilirsiniz ama çocuğunu ihmal etmemsi gerekli bunu ona anlatın.çünkü çocuklarımızın bizleri seçme şansı yok.

Öyle bir zamanda gördüm ki mesajınızı... Daha haftasonu ayrılmayı düşünen eşim var benim de... Halledemediğimiz sorunlarımız... Onun tatmin olmayan egosu... Şimdi okudum da kendimi canlandırdım gözlerim doldu elim ayağım titredi.. Rabbim kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın...

geldimi ?eşinizle ayrı olabilirsiniz ama çocuğunu ihmal etmemsi gerekli bunu ona anlatın.çünkü çocuklarımızın bizleri seçme şansı yok.
Geldi evet. Yemek yedik ve akşam evde kaldı. ABimler geldi diye o da. Ben aslında o özlesin, hemen öyle kolay olmasın çocuktu evdi diye biraz uzak tutuyorum ama, zamanla tabi düzene girer. Ama dün oğlumun o şekilde bağıra bağıra " babam gelecek benim" demesi beni mahvetti.

Amin.. Olan çocuklara oluyor işte. Toparlanabilecek bir şeyse toparlayın yoksa gerçekten zor...

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama eğer kurtarılabilecek gibiyse oğlunuz için her ikinizde bir şans daha verebilirsiniz. Sabah sabah dağıldım resmen konunuzu okuyunca.

Ayrı anne babanın çocuğu olarak söylüyorum. Oğlunuzla babasının daha sık görüşmesi için ortamlar yaratın. Siz boşanıyor olabilirsiniz ama onlar baba-oğul. Şimdi koparlarsa bir daha zor toparlar.

Nasıl sevindiğini gördün oğlunun. Onu hep böyle mutlu etmek sizin elinizde.

Eşinle problemlerin aşılamayacak derecede mi?

Ne zor bişey yaaa. Üzüntüden mideme ağrı saplandı valla. Eşinizle boşanacaksınız sanırım geri dönüşü yok. Bu meseleyi oğlunuzla uzun uzun konuşup açıklasanız nasıl olur? Babasıyla artık görüşmeyeceğinizi ama onun her istediğinde babasını görebileceğini falan sebepleriyle düzgünce anlatsanız... Hiç bir şeyin sebebini eş geçmeden anlatır. Düzgünce anlatıldığında 3 yaşındaki çocuk bile anlayış ve olgunlukla karşılayabiliyor, hoş 2 tane çocuk gördüm bu şekilde ama oğlunuzla konuşmanızda fayda var. Babasıyla da daha sık görüşürse zor durumda kalıp yıpranmazsınız sanırım.

Bakın uzak tutmaya çalışan birazda sizmişsiniz ama babası için bu kadar kolay olmasın derken oğlunuza zarar veriyorsunuz gördüğünüz gibi. Sizin aranızda ne yaşanırsa yaşansın çocuğuyla iletişimi sağlamalı görüşmek istediğinde görüşmeli ve eşinizle enine boyuna bu konuyu konuşmalısınız.

Ağlamayın, elbet bir gün o da büyüyecek. Sorumsuz babasının actığı yaralar annesi tarafından iyileştirilmiş olarak.

Biraz evvel adama sorumsuz dedim ama bu mesafeyi koyan sizmişsiniz, ağlamanız doğal.

Ağlamayın, elbet bir gün o da büyüyecek. Sorumsuz babasının actığı yaralar annesi tarafından iyileştirilmiş olarak.
Yoo baba sorumsuz. Yani o bana demedi ki hiç alım oğlanı gezdireyim diye. Belki şuan ki süreçten dolayı demiyor bilmiyorum ama bende ona al gezdir oğlanla zaman geçir demedim. Ben bunu demek istedim aslında. Yoksa babası bana geleyim, oğlumu göreyim veya gezdirim diyipte ben ona hayır gerek yok diye bir şey demedim. Ondan teklif gelmedi. Bende çocukla ilgilen demedim.

İcinde bulunduğunuz durum yüzünden sizin tepkinizden cekiniyor olabilir mi?

Ben olsaydım söylerdim sanırım. Al cocuğunu gezdir, ilgilen vs diye

Aşamıyoruz, olmuyor... Veya aşacağız ama bu zamanda aşamıyoruz..

Aşamıyoruz, olmuyor... Veya aşacağız ama bu zamanda aşamıyoruz..
İnşallah aşarsınız. Aksi durumda ise sen toparlayıcı ol onların baba-oğul ilişkisi için. Erkeklerin kafası basmıyor bazen. Kadına düşüyor iş malesef. Oğlunun mutluluğu için gururu bırak ve kocana oğluyla ilgilenmesini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…