- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Bencede ustune dusme bakalim ne yapcak. Is konusuna gelince sayili gun cabuk geceer :)Kizlar bilmiyorum bu aralar o kadar kötüyüm ki. Negatif negatif doluyum resmen. Bir takim ailevi problemlerim ve kisa bir süre idare etmem gereken HIÇ AMA HIÇ SEVMEDIĞIM bi işim var. 2 ay kadar daha katlanmak zorundayım sonra özgürüm ama işte 2ay.. geçmiyor geçmiyor.. her sabah berbat mutsuz bi şekilde kalkıyorum sürünerek evden çıkıyorum okuldan filan da nefret ettim zaten. Derslere girmek ödev yapmak çalışmak da gelmiyor içimden.
Üstüne bide sevgilime kızıyorum hemde çok kızıyorum. Zaten uzağız bir de saatlerce mesaj atmaz DELI EDIYOR BU HUYU.. neden mesaj atmadin diyorum mesela, hep bahane
"sen çalış diye rahatsiz etmedim"
gibi bahaneleri cooook. Oyle butun gun konusmuyor degiliz aslinda 2 bilemediniz 3 saatte bir mutlaka haberlesiriz ama yeterli gelmiyor bana, cok mutsuz olduğum icin tek kaçışı teselliyi onda buluyorum ve biraz sıkıyorum onu farkindayim ama ne yapiyim yani.
Bugun uzun sure telefonda konusmadik, gece yatmadan konustuk mesela gayet sıcak davraniyor ama 10 15 dk sohbet ettik sonra uyumak istedi. Yarın isi yok bir seyi yok erken kalkmayacak. Ama uyumak istiyor iste bende demedim bisey. Artik benden soğuduğunu düşünüyorum. Biraz rahat birakmaya karar verdim. Hatta eskisi gibi cok aramayayim mesaj atmayayim beyefendi kiymetimi anlasın biraz diyorum
O kadar mutsuzum ki oof of. Ne yapsam ne etsem ben
Bazen oluyor insan böyle. Sebepleri sıralamışsınız ama sebepsiz bile çıldırabiliyor insan mutsuzluktan. Herşey geçip gidiyor hiç kimseyi, hiçbir şeyi kafaya takayın. 2 ay nedir inanın öyle hızlı geçecek ki. Belki diğer tüm sıkıntılar 2 ayı bulmadan çözülecek. Gönlünüzü ferah tutun. Hakkınızda hayırlısı olur inş.
Sıkıyor muyum bilmiyorum sadece normalden daha cok ilgi bekliyorum. Nolur ilgilensen biraz daha cok? Iste yok sınavlar gecsinmis o zaman ici rahat bi şekilde cok arayabilir mesaj atabilirmis vs vs. Bunlar hep birer bahane gibiBence adamı bu kadar sıkma. Okurken ben daraldım.
Yani aslında bugün söyledim, sürekli konuşursak derslerin aksar diyor. ( proje hazırlıyorum ve sinavlarim var yani bos zamanlarimda calismak zorundayim) yani bilmiyorum ondan bisey de istemiyorum aslinda üstüne cok düşmemeye karar verdim. Böylesi daha iyidir belkiİki ay dedigin nedir ki sık disini. Ama okulu dersleri ne sebeple olursa olsun ihmal etmemelisin bence.
Ve sevgilini de arama sorma cok fazla, fark edip o ustune dusmeye baslayacaktir mutlaka. Yada samimi bir dille trip atmadan sıkıntilarini anlat. Ona ihtiyacin oldugunu soyle. Zaten gerisi ona kalmis.
ara sıra herkese olur bu durum canım.stresli bi dönemden geçiyorsun belli.sıkıntılı olduğun için ilgi bekliyorsun haklısında.sevgiline bu aralar ilgiliye daha çok ihtiyacın olduğunu,desteğini istediğini söyle ve bekle.zaten ilgilenecektir.niye aramadın etmedin bıdı bıdı deyince oda darlanır :)
Sayılı gün zor geçiyor maalesef. 2 ay sonra her şeyin düzeleceğini düşünerek içinizi ferah tutun yoksa insan sağa sola sataşıyor, bilirim bu duygugu. Bırakın erkek arkadaşınız da biraz nefes alsın. Yoksa onlarda bazen bunalabiliyor, hep kendi bakış acımızdan bakmasak iyi olacak. sizi sevdiği de belli zaten.
Kizlar bilmiyorum bu aralar o kadar kötüyüm ki. Negatif negatif doluyum resmen. Bir takim ailevi problemlerim ve kisa bir süre idare etmem gereken HIÇ AMA HIÇ SEVMEDIĞIM bi işim var. 2 ay kadar daha katlanmak zorundayım sonra özgürüm ama işte 2ay.. geçmiyor geçmiyor.. her sabah berbat mutsuz bi şekilde kalkıyorum sürünerek evden çıkıyorum okuldan filan da nefret ettim zaten. Derslere girmek ödev yapmak çalışmak da gelmiyor içimden.
Üstüne bide sevgilime kızıyorum hemde çok kızıyorum. Zaten uzağız bir de saatlerce mesaj atmaz DELI EDIYOR BU HUYU.. neden mesaj atmadin diyorum mesela, hep bahane
"sen çalış diye rahatsiz etmedim"
gibi bahaneleri cooook. Oyle butun gun konusmuyor degiliz aslinda 2 bilemediniz 3 saatte bir mutlaka haberlesiriz ama yeterli gelmiyor bana, cok mutsuz olduğum icin tek kaçışı teselliyi onda buluyorum ve biraz sıkıyorum onu farkindayim ama ne yapiyim yani.
Bugun uzun sure telefonda konusmadik, gece yatmadan konustuk mesela gayet sıcak davraniyor ama 10 15 dk sohbet ettik sonra uyumak istedi. Yarın isi yok bir seyi yok erken kalkmayacak. Ama uyumak istiyor iste bende demedim bisey. Artik benden soğuduğunu düşünüyorum. Biraz rahat birakmaya karar verdim. Hatta eskisi gibi cok aramayayim mesaj atmayayim beyefendi kiymetimi anlasın biraz diyorum
O kadar mutsuzum ki oof of. Ne yapsam ne etsem ben
bence soğuk davranma.aradığında ve mesaj attığında eskiden neysen şimdide öyle ol.sadece niye aramadın vs deme ve arama mesaj atma.zaten sendeki değişikliği anlar.eskisi gibi aramıyor mesaj atmıyor niye aramadın diye sormuyor hayırdır inşallah der bu seferde o sana sorar neden aramadın diye.soğuk davranırsan gereksiz yere aranıza soğukluk sokmuş olursun canımAramadın etmedin bıdı bıdı
Son zamanlarda ne kadar cok kullanıyorum bunubiraz soğuk davranmak zorundayim artik çünkü gerçekten kizmaktan onun üstüne gitmekten gına geldi ikimiz de rahatlariz biraz diye düşünüyorum bana da iyi gelecek yani
Bilmiyorum ki, bilemiyorum. Iliskim suan hayatimda ki sayılı guzel şeylerden. Sadece bazen eskisi gibi cok arayip sormamasi uzuyor beni. Yani ben aslında durduk yere ilgi bekleyen bi insan değilim o eskiden cok ilgilenirdi öyle alıştırdı hep böyle olacağız dedi. Sonra birden böyle olunca insana koyuyor gercekten. O ise derslerde başarısiz olursan benim vicdanim rahat etmeyecek diyerek ilgisini azaltti. Belki de azaltmadi ama eskiden yetiyordu şimdi yetmiyor bilmiyorum. Hani insan bazen sıkılır sıkılır patlama noktasına gelir ya işte o noktadayim. Katlanabiliyordum önceden bu derece sorun etmiyordum ama bugün bi anda acayip bunaldimarkadaşım üzüldüm mutsuzluğuna
ama acaba olaya tersten mi bakmak lazım?
yani insan gerçekten sevince, sevildiğini hissedince, aşk anlamında tatmin olunca, bütün olumsuzluklara karşı dayanma gücü bulur, neşeli olur, olumsuzlukları daha az umursar
aşk anlamında mutsuz olunca da, tam tersi olur haliyle
yani "diğer sorunların yüzünden teselliyi erkek arkadaşında bulmak, onu sıkıyor olmak" değil de, "ilişkinde mutsuz olduğun için diğer sorunlarda daha mutsuz oluyor, dayanma gücün düşüyor" olabilir misin?
Tabi dediginiz gibi yapacağım, trip atmak vs derdinde değilim zaten. Sadece arayip sormayacagim sürekli aklima geldikce güzel şeyler yazmayacağım, onun dışında iyi davranirim. Umarim bu dediklerim yarin sabah aklimdan cikmaz dabence soğuk davranma.aradığında ve mesaj attığında eskiden neysen şimdide öyle ol.sadece niye aramadın vs deme ve arama mesaj atma.zaten sendeki değişikliği anlar.eskisi gibi aramıyor mesaj atmıyor niye aramadın diye sormuyor hayırdır inşallah der bu seferde o sana sorar neden aramadın diye.soğuk davranırsan gereksiz yere aranıza soğukluk sokmuş olursun canım
hadi bakalım inşallah :) sıkma canını Allah dağına göre kar verir.bu günlerde geçip gidecek.Allah başta dert vermesin canımTabi dediginiz gibi yapacağım, trip atmak vs derdinde değilim zaten. Sadece arayip sormayacagim sürekli aklima geldikce güzel şeyler yazmayacağım, onun dışında iyi davranirim. Umarim bu dediklerim yarin sabah aklimdan cikmaz da
Ben de aynı sizin gibiydim tanışma sürecinde. Ama olan sıze oluyor,ağlıyorsunuz,haykırıyorsunuz vs.. ama siz işitiyorsunuz. Karşı tarafa pek ulaşmıyor bu durum. Erkekler çok konusmayı sevmıyorlar zaten. Telefonda konusmayı biz kadınlar gıbı hiç konusmuyorlar. Sadece iş için. Ya da nasılsın iyimisin. Nerdesin vs. bu soruları sormak için. ilk 10 dkkıka iyi sonrasında sıkılmaya başlıyorlar. bu normal bir durum. Bunu kendinize sıkıntı etmeiyn. Çok üstüne düşmeyin bu konuda. Ararsa arayın. Aramassa da arasanız bile aynı onun yaptığını yapın.ç Konuşmanızı çok uzatmayın. Böyle yaptınız da,size düşkünlüğü artacaktır merak etmeyiN. Ustuen giderseniz,ona karsı ağlar sızlarsanız bu konuda yakınırsanız o daha da bunalır. Birbinizi sevıyrsanız ve en önemlisi CİDDİ Düşünüyorsanız. Evlenince her şey rayına oturuyor zaten.
Sıkıyor muyum bilmiyorum sadece normalden daha cok ilgi bekliyorum. Nolur ilgilensen biraz daha cok? Iste yok sınavlar gecsinmis o zaman ici rahat bi şekilde cok arayabilir mesaj atabilirmis vs vs. Bunlar hep birer bahane gibi