Inançlı bir insanım şükür,elimden geldiğince maneviyata yonelirim.Ben de zaman zaman kendimi telkin ediyorum sizin gibi.Inşallah bir an önce atlatırım.size özel mesaj yolladım bu arada.
Inançlı bir insanım şükür,elimden geldiğince maneviyata yonelirim.Ben de zaman zaman kendimi telkin ediyorum sizin gibi.Inşallah bir an önce atlatırım.size özel mesaj yolladım bu arada.
Telkin önemli. Bunu o kadar çok yaşadım ki. Bakın nickimin altında ne yazıyor.
Bir de şu söz çok güzel;
Düşüncelerinize dikkat edin sözlerinize dönüşürler. Sözlerinize dikkat edin hareketlerinize dönüşürker. Hareketlerinize dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşürler.
Telkin önemli. Bunu o kadar çok yaşadım ki. Bakın nickimin altında ne yazıyor.
Bir de şu söz çok güzel;
Düşüncelerinize dikkat edin sözlerinize dönüşürler. Sözlerinize dikkat edin hareketlerinize dönüşürker. Hareketlerinize dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşürler.
O kadar haklısınız ki gerçekten de öyle.
Pozitif olan iyi düşünen insanlara hep imrenmişimdir.Inşallah ben de başaracağım.İnancım gereği de bunu başarmalıyım.çok teşekkürler desteğiniz için
Çok soruyorum kusura bakmayın ama sizde de kötü bir düşünceye odaklanma,beyninin onu asla unutamaması gibi şeyler oluyor muydu?gereksiz birinin yaptığı espriyle dünyam karardı resmen.o kişiyi ve dediğini unutamıyorum çok kötü şeyler geliyor aklıma..
aslına bakarsanız biraz derin düşününce başkalarının kötü davranışlarına yada kötü sözlerine takılı kalmak saçma , zira kimsenin düşünce ve duygularını yönetemezsiniz ,sadece kendi duygu ve düşüncelerinizi yönetebilirsiniz.