6 aylıkken emar çekilecek ona göre bakılacak kesin bi bilgi söyleyecek o zaman inşallah temiz çıkar tüm umudum oBazı hastaneler ve doktorlar kök hücre (ekzozomu da olabilir) kullanıp doku yenilenmesi ile ilgili tedavi uyguluyorlar. Evladınızın MR / tomografi görüntüsü ve raporu vardır elbet. Bu tip yerlerden fikir danışsanız? Belki takip eden hekim sizi yönlendirir veya kendi uygular da. 5 hatta 6 basamaklı ücret isteseler bile değer.
İnşallah inşallah Allah razı olsun tüm umudum oAllahım en acilinden kalıcı güzel şifalar versin. Sımsıkı sarılıyorum size. Allahım yardımcınız olsun. İnşallah her şey çok güzel olacak
İnşallah perşembe akşamı yapacağım Allah razı olsunRabbim istedikten sonra ona hiçbir şey zor gelmez Allah ol der ve olur ismi azam süresi var 111 defa evliya duası olarak geçiyor ben her yaptığımda mucizelerle karşılaştım sizde yapın inanarak. Allah'tan ümit kesilmez
Su fazlalığında normal doğum sırasında suyu paylaşırken kordon sarkması olabiliyormuş ve bunu bana doktor bilgilendirmedigi için böyle sıkıntılara yol açtı maalesefKardeşim de dışkılayınca annem hemen sezaryene alınmıştı. Kese patlatma olayını normalde doğum sırasında yapıyorlar mı bilmiyorum. Kordon sarkmasını da hiç duymamıştım. Sıkışınca kan akışı duruyor diye algıladım. Korkularıma yenisi eklendi.
Sizinle benzer süreçte birileri var mı diye internette göz gezdireyim.
Eğer anlamazsanız bana özelden mesaj atın detaylı anlatırım inanın olmayacak dua yok bunu yapınca ben her seferinde ağzım açık izledim olanlar inanın ki ..İnşallah perşembe akşamı yapacağım Allah razı olsun
Allaha emanet olun bebegin ve sen dualarim seninlemerhaba uzun zamandır buralarda geziniyordum ama hiç konu açacağım aklıma bile gelmezdi 24 kasımda doğum yaptım oğlumu kucağıma alma sevincine kapılmıştım ama hersey alt üst oldu.
Anne karnında kakasını yapmıs suyu patlatırken kordon sarkması oldu yaklaşık 5 aydır yoğun bakımda beynine oksijen gitmemiş şuanda nefes almada zorluk çekiyor emme yutma refleksi yok ve sürekli balgam ve tükürük çıkarıyor trakeostomi açılacak
başına böyle bişey gelip sonunun hayırla sonuçlanan varsa beni biraz rahatlatırmısınız.
Ve çokça dua istiyorum
Merhaba canım benim oğlumda trakeostomi var 9 aydır sorun varsa sorabilirsin. Haftaya kontorl de kapatmayı düşünüyorlar deliğinimerhaba uzun zamandır buralarda geziniyordum ama hiç konu açacağım aklıma bile gelmezdi 24 kasımda doğum yaptım oğlumu kucağıma alma sevincine kapılmıştım ama hersey alt üst oldu.
Anne karnında kakasını yapmıs suyu patlatırken kordon sarkması oldu yaklaşık 5 aydır yoğun bakımda beynine oksijen gitmemiş şuanda nefes almada zorluk çekiyor emme yutma refleksi yok ve sürekli balgam ve tükürük çıkarıyor trakeostomi açılacak
başına böyle bişey gelip sonunun hayırla sonuçlanan varsa beni biraz rahatlatırmısınız.
Ve çokça dua istiyorum
Merhaba evet açıldı daha iyi oluruz inşallahMerhaba nasıl oldunuz son durumunuz nedir açıldı mı trakeostomi?
Aminn Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahMerhaba evet açıldı daha iyi oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?