iyi değilim kimse farkında değil,aramızda uzman varmı?

değişik zevk alabileceğiniz şeylerle uğraşın. spor yapın işin içinden çıkamıyorsanız dr dan yardım alın. sorunlu bir çocukluk geçirenlerin çoğunda bu tür rahatsızlıklar oluyor korkmayın dermansız hiç bir dert yoktur

Bipolar bozukluk olabilir. Yani aynı anda hem mani hem depresyonu yaşıyorsanız sonucu böyle oluyor .
Bilmiyorum.. gerçekten dipteyim şu an.. beklediğimiz haberde hüsran oldu... en dipteyim...
Bipolar nedir hiç bilmiyorum... napcam ben ALLAH ım...

ayni ruh haline bende burunuyorum bazen, basimdan gecen hatali evlilik, onca sene boyunca soylemek istemedigim ve basima gelen olaylar, su an ki durumum, hersey beni de boyle hissetmeye itiyor. senin ne hissettigini iyi anliyorum. bende olumle yasam arasina tikiliyorum bazen. ne yasamaya ne de olmeye cesaretin var degil mi, en guzel tedavi ne biliyor musun, dag gibi arkanda olup seni sonsuz seven bir es. anlayis li, sevgi dolu, aski yasamaya hevesli bir es. insallah esin sendeki bu boslugu gorur de biraz olsun yardimi olur

Yasadiginiz sey depresyon , aradaki salak espriler yapiyorum olarak tanimladiginiz sey ise ogrenilmis caresizlikten kaynakli , bunye kendini toplamaya çalışıyor. Maddi sikintilariniz ve kaynana ile ayni ev ve cocuktan bahsetmissiniz , kendinize zaman ayirmadiginiz ortada , bunlar stres faktorleri ; kendinize zaman ayırarak ya da terapi ile bunları atlatmaniz daha iyi olurdu. Ancak hizli bir cozum istiyorsaniz aile hekiminiz bile size yeterli olacak ilaci yazabilir.
Gecmis olsun.

Bende öyleydim 2 sene once dr gittim iliçla tedavi ettiler baş ağrısı yorgunluk uyusukluk tansiyon düşmesi dr ilk mr girdim kan tahlileri falan yapıldı bütüntahliler temiz çıktı ilaçla hep uyutuldum unutkanlık falan 2 sene sonra geçti diyemem ama hala üzerimde uyuşukluk var bazen bas ağrılarım tutuyo depresyon muş seninki de depresyon galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…