uğrasıyorum elisi kitap... zaten baska sey yapamam...Rahatlamak için başka şeylerle uğraşsanız
Derdimi her anlatmaya kalktığımda çık su ruh halinden benimkide bozuluyo zaten stresliyim oluyor.. çok yorgunum.. beni anlarsın herhalde... anlasılmak istiyormkendi başınıza halledebileceğiniz bir şey değil. kendimi okuyorum sandım. psikiyatra görünün. ben ilaç kullanıyorum şu an ve çok şükür iyiyim
o kadar iyi anlıyorum ki. sürekli mutsuzsun. hiçbir şey hoşuna gitmiyor, zevk vermiyor.. ağlamak istiyorsun her şeye..Derdimi her anlatmaya kalktığımda çık su ruh halinden benimkide bozuluyo zaten stresliyim oluyor.. çok yorgunum.. beni anlarsın herhalde... anlasılmak istiyorm
birinin çalışması lâzım, birinin yemek yapması lâzım, birinin çocuğu susturması lâzım, birinin temizlik yapması lâzım, birinin kocasının isteklerini karşılaması lâzım, birinin kendi temizliğini yapması lâzım ama hayatın tam ortasında hiçbir şey yapmayıp öylece dikilesin geliyor mu?Aynen öyle bedenimi taşıyamıyor ruhum..
Aynen ayneen tercumanım oldun... kv kp filanda var kafana görebi iş yapamazsın,istisnasiz ev hergün temizlenir.. uzanmakistersin uzanamazsın oturma odasında... bi tane arkadasm yok...anneme anlatmam hiç bi sey...sabrım tükendi... bi yandada maddi sornlar...dr ilaç beni götür diyemiyorum icimden gelmiyor...birinin çalışması lâzım, birinin yemek yapması lâzım, birinin çocuğu susturması lâzım, birinin temizlik yapması lâzım, birinin kocasının isteklerini karşılaması lâzım, birinin kendi temizliğini yapması lâzım ama hayatın tam ortasında hiçbir şey yapmayıp öylece dikilesin geliyor mu?
canını sıkma ne olur. çocuğun için, bu durumun düzelmesi için bir psikiyatra git. eğer bahsettiğim durumu yaşadığıma inanıyorsan, şu an bahsettiğim o durumu yaşamadığıma emin olabilirsin.
Ahh canım yaa gözlerim doldu...gerçekten çok zor...azıcık destekçim olsaydı neler yapmazdım... 88liyim saçlarma ak düsmüş...Gayettt iyisin bence hatta mukkemmelsin neden dersen
Zorlu cocukluk sıkıntılı aile yanlis evlilik kv ile oturma aof sinav ders calisma ve cocuk sorumlulugu
Bu kadar sikintiyi tasiyabilen ve Hala akil sagligi yerinde olan kendinin farkinda olan ewet ben iyi degilim diyebilen bir kadin bence mukemmeldir.
Cok guclusun sinavi da atlatir kpssyi de atlatir siyrilirsin sen hepsinden sadece biraz zaman
daha guclu ol çalış basar canım dedgım gıbı sadece bıraz daha zaman lazım sana daha coook uzun bı hayat var onundeAhh canım yaa gözlerim doldu...gerçekten çok zor...azıcık destekçim olsaydı neler yapmazdım... 88liyim saçlarma ak düsmüş...
İns. Kurtulurum bu halden..çocuğumiçin...daha guclu ol çalış basar canım dedgım gıbı sadece bıraz daha zaman lazım sana daha coook uzun bı hayat var onunde
Allah yardımcın olsun cnm sabır versın sanaİns. Kurtulurum bu halden..çocuğumiçin...
maddi sorunlar olsa da uygun doktorlar var. sgk ile anlaşmalı kurumlar var. en kötü ihtimal devlete gidin. emin olun çok iyi sonuç alacaksınızAynen ayneen tercumanım oldun... kv kp filanda var kafana görebi iş yapamazsın,istisnasiz ev hergün temizlenir.. uzanmakistersin uzanamazsın oturma odasında... bi tane arkadasm yok...anneme anlatmam hiç bi sey...sabrım tükendi... bi yandada maddi sornlar...dr ilaç beni götür diyemiyorum icimden gelmiyor...
Evet konuda belirttiğim gibi bi an dibe iniyor nefes alamıyo gibi oluyorum hiç bi şeyin anlamı kalmıyor dünyada.. bi de bakmıssın laubali espriler saçma gülüşmeler..zembereği boşalmış gibi derler ya...uzaktan bakan der ne mutlu... çocu zamanda kendimi kötü seyler düsünürken yakalıyorum...ölmek gibi... Allahtan korkuyorum bi de çocuğum aklıma geliyor ona rehber olcaksın kaçamazsın diyorum kendime...canım benim anlattıklarına göre çok güçlü bi kadınsın sen. Bu durumda daha da kötü olabilirdin. o yuzden gayet iyisin. Ancak içini rahatlatması anlamında bi psikologa görünmende fayda var. Al iki dakikada randevu git , ilaca gerek duymaz ya da bi tane rahatlatmak için verir. Hiç değilse bi sohbet eder. ferahlarsın. Bir de bi şey soracaktım. Çok üzgün olduğun günlerde hayattan bıkmışken ertesi gün çok mutlu olduğun oluyor mu. Yani demek istediğim çok fazla iniş çıkış oluyor mu?