• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket iyi bir yalancımısınız?

iyi bir yalancımısınız?

• evet ayak üstü yazarım senaryoyu

OY: 10 50,0%
  • hayır hayatta beceremem

OY: 8 40,0%
  • diğer

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
tabiki dürüst olmak en güzeli,ama kabul edelimki bazen yalan söyleme gereği duyarız,küçük veya büyük...

çok iyi yalan söylerim,ayak üstü senaryo yazma kabiliyetim var mı diyorsunuz?

hayatta söyleyemem elim ayağıma dolanır yüzüm kızarır mutlaka pot kırarım mı diyorsunuz?

tabi zor durumda kalmamak için yada birileri için söylediğimiz pembe yalanlardan söz ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yalanın siyahı beyazı pembesi yoktur diye düşünüyorum
yalan söylermiyim evet oğlum yemek yesin diye yersen çok güçlü olursun diyorum sonra kollarına bakıp ne kadar güçlü olmuşsun gibi
ufak kandırmalarım oluyo
ama bunun bile yanlış olduğunu biliyorum

ıyi bir yalancı değilim malesef..Maalesef diyorum çünkü etrafımda o kadar çok yalancı var ki,sanki kötüyü ben yapıyorum gibi düşünüyorum artık:)))

Çok güzel yalan söylerim...:lepi:
Herkes de inanır..
Çok ciddiyim,yetenekliyim ben yalan konusunda..hihoyyyt

çok fena senaryo yazardım bekarken sevgilimle buluşmak için ama artık kimseyi kandırmaya ihtiyacım yok çok şükür :lepi:

öff ya ben hiç beceremem, hemen çakılacağını bildiğim içinde yalan söylememsempatiksalakcinni
ama ne yalan söyliyim profesyonel bi şekilde yalan söyleyebilmeyi çok isterdim hemde çoook, bazen o kadar lazım olur ki hayatta
:hulya:

yalan söyleyebilirim yerine ve kişiye göre değişebilir ama asla kendime yapılmasını istemediğimi
bir başkasına yapmam...bunu alışkanlık haline getirmek en kötüsü ...
o yüzden banada yalan söylenmemesini isterim ve hemen anlarım yalan söyleyen kişileri

sevgilime söylüodum ama hemen yakalıyodu sonra dogru söylesemde inandıramıyodum hehehehe:)ayrıca herkes yalan söyler

beceremem değil, çok rahatsız olurum, oturur ağlarım, yalanla aram pek iyi değildir, o gün içinde ne yaşadıysam gelip eşime anlatmam, en ufak pürüzü nakletmem de bundandır, eğer saklar söyleyemezsem dayanamam çatlarım... :1:

Back