- 11 Mayıs 2017
- 29
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi aLoneangeL22
-
Novacrin plecenta dökülme karşıtı şampuan
Özellikle yeşilmarka yı çok merak ediyordum da hiç kullanan yok gibi. %99 gibi bir oranla organik olduğunu iddia ediyor da hiç inandırıcı gelmiyor. Tresan'ın kuruttuğunu okuduğum için biraz korkuttu gözümü açıkçası. Krem kullanma alışkanlığım olmadığı için biraz negatifim. Ama sanırım hem kimyasal oranı az hem yumuşak saçlara kavuşturan bir şampuan imkansız. Siveno %95 organik olduğunu iddia ediyor, onunla ilgili de saçları sertleştirdiğini ve keçe gibi yaptığını okudum. Sanırım tresan +1 puanı kaptı.Yesilmarkayi deneme firsatim henuz olmadi sivenoyu bilmiyorum.. ben tresani oneririm tresan kullandigim bitkisel sampuanlar arasinda en iyisiydi biraz kurutuyor saci krem sart oluyor mutlaka..
Eczaneden almıştım daha sonra internetten almaya başladım. Buğday özünden üretiliyor. İki yıldır kullanıyorum. Tamamen bitirmesedr azaldı baya dökülmelerNovacrin plecentayı hiç duymadım. İçerik olarak temiz mi? Siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve belirgin bir fark oldu mu?
Merak ettim ürünü şu an. Çok teşekkür ederim araştırayım hemen.Eczaneden almıştım daha sonra internetten almaya başladım. Buğday özünden üretiliyor. İki yıldır kullanıyorum. Tamamen bitirmesedr azaldı baya dökülmeler
Ne yazıkki içerik listesinin en başında sls bulunuyor. Gerisine bakma gereği bile duymadım. Koymasalar olmaz sanki şunu.Merak ettim ürünü şu an. Çok teşekkür ederim araştırayım hemen.
Yinede tresan iyidir diyorum ben alerjik bunyelerinde rahatlikla kullanabildigi bir sampuan ben kullandigim donemde elseve mucizevi yag ile destekleyerek kullanmistim ama yagdan midir yoksa sampuandanmidir emin degilim istedigim yumusakligi bulamayinca biraktim kullanmayi krem kullanmayi bende sevmiyorum artik eskiden cok kullanirdim ama gordumki krem saci zamanla inceltiyor lastik gibi uzatiyo iyi geliyo gibi ama aksine saca zarar veriyor yine ihtiyac olundugunda kullanilabilir tabii ama az kullanilmasi taraftariyim uzun sure kullaninca saca zarar veriyor gercekten.. ben birde avonun argan yagini merak ediyorum bigun tresan kullanmaya baslarsam yine avon argan yagiyla beraber kullanmayi dusunuyorum..Özellikle yeşilmarka yı çok merak ediyordum da hiç kullanan yok gibi. %99 gibi bir oranla organik olduğunu iddia ediyor da hiç inandırıcı gelmiyor. Tresan'ın kuruttuğunu okuduğum için biraz korkuttu gözümü açıkçası. Krem kullanma alışkanlığım olmadığı için biraz negatifim. Ama sanırım hem kimyasal oranı az hem yumuşak saçlara kavuşturan bir şampuan imkansız. Siveno %95 organik olduğunu iddia ediyor, onunla ilgili de saçları sertleştirdiğini ve keçe gibi yaptığını okudum. Sanırım tresan +1 puanı kaptı.
Hımmm, krem yerine bitkisel yağlardan kullanarak tresanı deneyebilirim aslında.Yinede tresan iyidir diyorum ben alerjik bunyelerinde rahatlikla kullanabildigi bir sampuan ben kullandigim donemde elseve mucizevi yag ile destekleyerek kullanmistim ama yagdan midir yoksa sampuandanmidir emin degilim istedigim yumusakligi bulamayinca biraktim kullanmayi krem kullanmayi bende sevmiyorum artik eskiden cok kullanirdim ama gordumki krem saci zamanla inceltiyor lastik gibi uzatiyo iyi geliyo gibi ama aksine saca zarar veriyor yine ihtiyac olundugunda kullanilabilir tabii ama az kullanilmasi taraftariyim uzun sure kullaninca saca zarar veriyor gercekten.. ben birde avonun argan yagini merak ediyorum bigun tresan kullanmaya baslarsam yine avon argan yagiyla beraber kullanmayi dusunuyorum..
Aynen oyleHımmm, krem yerine bitkisel yağlardan kullanarak tresanı deneyebilirim aslında.
Bu arada tresaninda sac tonigi varmis kullanmadim ama merak ettimm bende bi deniycemHımmm, krem yerine bitkisel yağlardan kullanarak tresanı deneyebilirim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?