- 11 Mayıs 2017
- 29
- 22
- 32
- Konu Sahibi aLoneangeL22
Selam kızlar. Başlıktan da anlayacağınız üzere iyi bir şampuan arayışına girmiş bulunmaktayım. Saçlarımın aşırı dökülmeye başlamasıyla bunun nedenlerini araştırmaya başladım. Sonuç olarakta silikon, sls, sles gibi zararlı kimyasallar barındıran şampuanlarla yıkanan saçların uzun vadede bu sonucu doğuracağını öğrenmiş oldum.
Bu konuyla ilgili olarak tabi ki öncelikle kan testimi yaptırıp demir ve vitamin kullanmaya başladım.
Saç bakım yağları ile saçıma bakım yapmaya başladım, hem uzaması hemde dökülmenin azalması için.
Şimdide şampuanımı değiştirmeye karar verdim. Kullandığım şampuanda sls yok, silikon var (huncalife papatyalı).
Üç marka arasında kararsız kaldım, kullananlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum.
1.Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Şampuan
2.Siveno
3.Tresan
Bunlara ekleyebileceğiniz önerileriniz varsa da yazarsanız Sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu konuyla ilgili olarak tabi ki öncelikle kan testimi yaptırıp demir ve vitamin kullanmaya başladım.
Saç bakım yağları ile saçıma bakım yapmaya başladım, hem uzaması hemde dökülmenin azalması için.
Şimdide şampuanımı değiştirmeye karar verdim. Kullandığım şampuanda sls yok, silikon var (huncalife papatyalı).
Üç marka arasında kararsız kaldım, kullananlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum.
1.Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Şampuan
2.Siveno
3.Tresan
Bunlara ekleyebileceğiniz önerileriniz varsa da yazarsanız Sevinirim. Şimdiden teşekkürler.