Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi bir prof dr adi istiyorum
- Konu Sahibi Kubra6725
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti hastalığı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Zonguldakta yaşıyorum konyada osman balci yi tavsiye ettiler bilen var mı.il fark etmez yeterki ameliyatı basarili yapsinHangi sehir
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Laparaskopi oldum tupte sivi birikimi yuzundn tup tedavisinden once prof Mehmet Erdem gozum kapali cani gonulluklu tavsiye edrim Ankara da dr kardesi de ayni sekilde prof Ahmet Erdem ikiz kardesler zaten lap.cok incelik hassasiyet isteyen bi ameliyat herkes yapamaz gecmis olsun olur atlatirsnz ins
Bu konuda size gözüm kapalı prof.dr önder koçu tavsiye ederim Ankara'da kendisi 3 yıldır hastasıyım Ameliyatımı yaptı aynı anda kapalı olan tüpümu açtı 1 yıl sonrada tüp bebeğimi yaptı yarında doğumumu yapacak herşeyiyle güvendiğim bı doktor tecrübesi tavri tam bı doktor tek skntmz cokkkk yoğun şehir dışından hastalarına ayrıca zaman ayırıyor herzaman gelemedkleri için İnternetten bı arastrn isterseniz arayıp konuşun sizinle birebir gorusecektirr.Merhaba iki yumurtaligimdada 8 cm lik kist var bu hali ile tüp bebek de tutmaz diyorlar .Laparoskopi ameliyatıni en iyi şekilde yapacak bir doktor istiyorum bu konuda en iyi kimi onerirsiniz
Bu arada uzmanlık alanıda endometriozis ve laporoskipik ameliyatlar.Merhaba iki yumurtaligimdada 8 cm lik kist var bu hali ile tüp bebek de tutmaz diyorlar .Laparoskopi ameliyatıni en iyi şekilde yapacak bir doktor istiyorum bu konuda en iyi kimi onerirsiniz
Çok tşk ederimBu arada uzmanlık alanıda endometriozis ve laporoskipik ameliyatlar.
Çok tşk ederimLaparaskopi oldum tupte sivi birikimi yuzundn tup tedavisinden once prof Mehmet Erdem gozum kapali cani gonulluklu tavsiye edrim Ankara da dr kardesi de ayni sekilde prof Ahmet Erdem ikiz kardesler zaten lap.cok incelik hassasiyet isteyen bi ameliyat herkes yapamaz gecmis olsun olur atlatirsnz ins
- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
ücret ne kadar vermiştiniz . Doktor Önder Koçu ilkkez duydum, baya doktor araştırıp novart Mehmet Erdeme giidiyorum bende. Endometriozis ve bundan dolayı yumrta rezervim az. Bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif oldu. 2. için tekrar devm edicem mehmet hocayla.
Bu konuda size gözüm kapalı prof.dr önder koçu tavsiye ederim Ankara'da kendisi 3 yıldır hastasıyım Ameliyatımı yaptı aynı anda kapalı olan tüpümu açtı 1 yıl sonrada tüp bebeğimi yaptı yarında doğumumu yapacak herşeyiyle güvendiğim bı doktor tecrübesi tavri tam bı doktor tek skntmz cokkkk yoğun şehir dışından hastalarına ayrıca zaman ayırıyor herzaman gelemedkleri için İnternetten bı arastrn isterseniz arayıp konuşun sizinle birebir gorusecektirr.
Bu arada uzmanlık alanıda endometriozis ve laporoskipik ameliyatlar.
Çok tşk ederim
- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
Bende baya doktor araştırıp novart Mehmet Erdeme giidiyorum. Bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif oldu. Endometriozis ve bundan dolayı yumurtaa rezervim az... 2. için tekrar devm edicem mehmet hocayla. çok şükür memnunum, sizin şuan hangi aşamada tedavi?
Laparaskopi oldum tupte sivi birikimi yuzundn tup tedavisinden once prof Mehmet Erdem gozum kapali cani gonulluklu tavsiye edrim Ankara da dr kardesi de ayni sekilde prof Ahmet Erdem ikiz kardesler zaten lap.cok incelik hassasiyet isteyen bi ameliyat herkes yapamaz gecmis olsun olur atlatirsnz ins
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Önder beyi googlede aratırsanız çıkar aslında videoları özgeçmişi memorialde çalışıyordu şuan orada değil kendisi de zaten tüp bebek uzmanlık alanı değil miyom, kapali cerrahi endometriozis uzmanlığı tüp bebek fiyatını mi soruyorsunz? Eğer öyle ise ilaçlarla beraber 9 bunu buldu doktora gectigmz Ekim ayında 7800 verdik.ücret ne kadar vermiştiniz . Doktor Önder Koçu ilkkez duydum, baya doktor araştırıp novart Mehmet Erdeme giidiyorum bende. Endometriozis ve bundan dolayı yumrta rezervim az. Bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif oldu. 2. için tekrar devm edicem mehmet hocayla.
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Mehmet hocam candir ben yillardir ozel hastasiyim hocalarin hocasi genetik yaptirdik kan hormonlar hepsine baktirdi son olarak rahime detayli histereskopi yapip tatil donusu tedaviye baslicaz hayirlisi olsun ins hepimiz icin rabbim hayirlisiyla en guzel vakitte nasip etsinBende baya doktor araştırıp novart Mehmet Erdeme giidiyorum. Bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif oldu. Endometriozis ve bundan dolayı yumurtaa rezervim az... 2. için tekrar devm edicem mehmet hocayla. çok şükür memnunum, sizin şuan hangi aşamada tedavi?
- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
bize genetik, hormon tahlili gibi şeyler istemedi. bir aşılama novartta da bir tüp bebek geçmişim olmasına rağmen bi hsg çekindim. 3 aydır da impryl ve biesteron vitamin ve hormon ilacı kullanıyrum .bende çok güveniyorum Mehmet Hocaya
Mehmet hocam candir ben yillardir ozel hastasiyim hocalarin hocasi genetik yaptirdik kan hormonlar hepsine baktirdi son olarak rahime detayli histereskopi yapip tatil donusu tedaviye baslicaz hayirlisi olsun ins hepimiz icin rabbim hayirlisiyla en guzel vakitte nasip etsin
- 8 Şubat 2019
- 60
- 54
- 8
- 29 Nisan 2018
- 139
- 160
- 103
Merhaba, nisan ayında (4 buçuk ay önce) Ankara'da Prof.Dr Bülent Berker laparoskopi ameliyatimi gerçekleştirdi. Benim de tüplerimin alınma riski çok yüksekti, yani gittiğim her doktor böyle söylüyordu. Sonunda doktorumu buldum, çok güven verdi. Çok anlayışlı, kibar bir insandir ve ne zaman arasanız açar, sorularınıza yanıt verir. Ameliyatım başarılı geçti ve çok şükür ki kistlerimi temizledi ve tüplerimi açtı. Kesinlikle doktorumu ve ekibini tavsiye ediyorum. Şimdiden geçmis olsun canım.
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Kistiniz kaç cm di?Bir doktor dermoid demisti, digeri hemorajik dedi en son ameliyat eden doktorum da over kisti dedi, ben de cok ilgilenmedim, kurtuldum cok sukur.