- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
- Konu Sahibi Legendwomen
merhaba hanımlar bir öğretmen kendini nasıl geliştirir önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi konuda ? Mesleki yeterlilik mi ? Yoksa dersi verimli işleyebilme hakkında mı? İkili ilişkiler durumunda mı?merhaba hanımlar bir öğretmen kendini nasıl geliştirir önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Hepsi içinHangi konuda ? Mesleki yeterlilik mi ? Yoksa dersi verimli işleyebilme hakkında mı? İkili ilişkiler durumunda mı?
Mesleği aman kazandım okuyorum atanırım mantığı ile değil,cidden eğitmek maksadıyla yapanların ellerinden öperim. Yoksa neler neler okuduklarındanaciz kalsalar keşkeÇeşitli konularla alakalı kitap okuyarak olabilir
bazı öğretmenler okudukları metinleri anlamaktan aciz ...
Aynı fikirdeyim algılama sorunu olan, okuduğunu anlamayan, analiz etme yeteneği olmayan birisiMesleği aman kazandım okuyorum atanırım mantığı ile değil,cidden eğitmek maksadıyla yapanların ellerinden öperim. Yoksa neler neler okuduklarındanaciz kalsalar keşke
Bence de okuduğunu anlamayan öğretmen, ne anlatsın ki öğrencisine? Sözlük bir hazinedir. Kullanilmali.. Çoğu kişinin algısı zayıf. Eğitim şartÇeşitli konularla alakalı kitap okuyarak olabilir
bazı öğretmenler okudukları metinleri anlamaktan aciz ...