Cilt Bakımı Ürünleri iyi bir nemlendirici öneriniz var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

delphines

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
232
9
45
Birkaç hafta önce cilt analizi yaptırdım ve innovanın ürünlerini aldım ancak pek memnun değilim..yeterince nemlendirmediğini hissediyorum..daha önce loreal, nivea, diadermine ve neutrogena kullandım, en iyisi neutrogenaydı, bana tavsiye edebileceginiz iyi bir ürün var mı, cildim karma, yanaklarım kurudu son günlerde

eğer paraya kıyarım dersen "la colline" markası gerçekten kaliteli. bunun dışında "biotherm" de öneririm. sevgiler...

Birkaç hafta önce cilt analizi yaptırdım ve innovanın ürünlerini aldım ancak pek memnun değilim..yeterince nemlendirmediğini hissediyorum..daha önce loreal, nivea, diadermine ve neutrogena kullandım, en iyisi neutrogenaydı, bana tavsiye edebileceginiz iyi bir ürün var mı, cildim karma, yanaklarım kurudu son günlerde

neutrogena ya nie devam etmiyosun ki....
bende neutregena alcam.cildim yağlı ve problemli nemlendiricisi iyi diyolar
seni nie tatmin etmedi merak ettim...fisfisfis

neutrogena yı çok severim aslında, eğer başka bir marka bulamazsam ona dönücem

canım yaa... sen hangisini aldın.benim (cildim problemli yağlı)
su bazlı olan var ya onu alcam yada gündüz nemlendirmeli koruma faktörlü olanı
2 sine oilfree:bbo:
hangisini tavsiye edersin
şimdiden tşk ederi....a.s.
a.s.

bayanlar
ben derim ki varsa paranız rejuvi kullanın. ben çok memnun kaldım. tavsiye ederim. pişman olmazsınız şekerler...

ben vichy termal serisini kullanıyıordum. aynen uru benimki de. yanlız son zamanlarda cilt kuruluğum arttı.vichyi gerçekten tavsşiyeederim. nemsiz ciltler için olanını.
ben birde babe markayı deniyeceğim.

canım yaa... sen hangisini aldın.benim (cildim problemli yağlı)
su bazlı olan var ya onu alcam yada gündüz nemlendirmeli koruma faktörlü olanı
2 sine oilfree:bbo:
hangisini tavsiye edersin
şimdiden tşk ederi....a.s.
a.s.

15 faktörlü hassas ciltler için olanını kullanıyordum, slında benim cildim yağlıdır ama bu yazdan beri kuruyup pul pul oluyor özellikle yanaklarım, o yüzden neutrogenayı bıraktım çünkü yağsızdı, 15 faktörlü olanı tavsiye ederim 118 ml lik tüpte, hem alkolsüz hem kokusuz hem de çabuk emiliyor.

15 faktörlü hassas ciltler için olanını kullanıyordum, slında benim cildim yağlıdır ama bu yazdan beri kuruyup pul pul oluyor özellikle yanaklarım, o yüzden neutrogenayı bıraktım çünkü yağsızdı, 15 faktörlü olanı tavsiye ederim 118 ml lik tüpte, hem alkolsüz hem kokusuz hem de çabuk emiliyor.

neutronega yı almaya karar vermiştim ama satıcı kıs illa dıadermıne al.ben arkadşlarıma tavsiye ettim . çok menun kaldılar dedii.bende aldım yağsız ciltler için olanını.ilk sürdümde hafiften kızartıyo sonra hemen geçiyo.yağsız oldunu düşünürsek iyi nemlediriyo.benim aklım neutrogena da kaldı ama acaba hata mı yaptım.sende nasıl bi etki yapmıştı dicektimm:sm_confused:

ben cildimi temizledikten sonra L'oreal pure zone kullanıyorum. içinde salistik asit var. cok güzel nemlendiriyor ve parlama yapmıyor. pürüzsüzlestirici etkisi var. benim cildimde karma ve memnun kaldım. tavsiye ederim

Ben diadermine de kullanmıştım, ne olumlu ne de olumsuz bir etkisini görmedim, ama neutrogenadan sonra parfümlü gelmişti, ben nemlendiricinin kokusuz olmasını tercih ederim, diadermine i bitirince neutrogena alırsın karşılaştırma yaparsın..

delphine, cildime bir çok nemlendirici denedim basiccreme,vıchy,nivea ama bunların bir kısmı kızarıklık bir kısmında tüylenme gibi bir çok sorunlarla karşılaştım geçen günlerde reklamlarda dermokili gördüm bir arkadaşımın tavsiyesiyle birkikte dermokilin kuru ciltler için olan nemlendirici kremini aldım tamamen doğal olduğu için hiç tereddüt etmeden kullandım.gerçekten de diğer kremlerden daha iyi olduğunu ngördüm sizede tavsiye ederim.

aynen canım neler denedim ,üç aşağı beş yukarı hepsi aynı zaten.sürekli içinde kimyasallar var ve cildimizi mahvediyor ve bağımlı hale getiriyor bir süre onra.bir de cilt analizi işlerinden debir hayır gelmiyor,satmak stedikleri ürünleri sattırmak için bir yöntem.ilk önceleri gelen davetlere giderdim,her gidişimle farklı bir ürünle eve gelirdim.bir de size de oluyor mu arkadaşlar bilmiyorum,ben bir ürünü kullanmaya başlayınca önceleri çok iyi geliyor,sonra da alışıyor mu cilt ne oluyor bi etkisi kalmıyor gibi ya.ben de dedim sonunda doğal bişeyler kullanayım diye,aktar bana kuru üzüm çekirdeği kremini tavsiye etti,3 gündür bunu kullanmaya başladım.her gece yatmadan ince bir tabaka sürüp yatıyorum.sabah da yumuşacık,güzel oluyor.sabah da sadece 50 faktörlü güneş kremini kullanıyorum . bakalım bunu faydası ne olacak,inşallah doğru yoldayımdır bu sefer.:emir_bebek:

kızlar benım cıldım kuru sebamed,neutrgena,the body shop,olay kullandım ve onermem.loreal guzeldı.aklınızda bulunsun.....

kizlar yaa ben renkli bi nemlendirici kullanmak istiyorumda tavsiyeniz varmidir? Krem + fondoten yapmak yerine direk ten renginde fondoten islevini goren nemlendiriciler varmiss...hangi markayi onerirsinizz? kullanan var mi???

ben kullanmadım ama dermalogica,md formulation,clinique,lancome,chanel,muradın renkli nemlendiricisi oldugunu biliorum.bir ara almaya çok niyet ettim ama cildim sivilceli agır kaçar dedi eczacı bayan vazgeçtim.
nemlendirici olarak cildim karma yaz kış ayrı nemlendirici kullanıorum.yazın kullandıgım kışın yetmior.kışın neutrogena karma ciltler için olanını yazın avene cleanence kullanıorum.neutrogena yagsız ama bayanlar cildiniz aşırı kuru değilse kullanmanız gereken nemlendirici de yagsız olanı.yagsız ama çok iyi nemlendiren ürünler var piyasada.neutrogena güzel nemlendirior mesela ama yetmezse vichy aqualia,dior hydraction ,lancome aquafusion kuru ciltli arklarımın kullandıgı ve çok memnun oldukları ürünleryerimseniben

:KK20:

ben dedıgın markalar konusunda uzman oldum.cogunu kullandım ve yarar gormedım.sana tek bır tavsıyem var nıva derme krem sadece ankaradakı eczanelerde var.hem cılttekı lekelerı gıderıyo hem nemlendırıcı kremı var.cıldım pruzsuzlestı sana da tavsıye ederım.eskı bı krem annem eczacı oldugundan bılıyorum bu kremı cok fazla kısı bılmez.onun dısında ben haftada 1 avakado maskesı yapıyorum:bal avakado yogurt.bı de duruma gore peelıngım ve gunluk kullandıgım clarıns yuz yıkama jelım var onlardanda cok memnunum.bı doktorun bana verdıgı gul suyu-borık asıt solusyonum var ıstersen onu da yazabılırım.bana baya ıyı geldı.donem donem onu da kullanıyorum.bazen cıldımde sıvılcelenme oluyo cenemde oynayınca vs.bu arada bende sana dıyetle ılgılı bısı sormak ıstıyorum ama ozelden msj atamıyorum.yenı uyeyım.nasıl ulasabılırım?

:KK20:

ben dedıgın markalar konusunda uzman oldum.cogunu kullandım ve yarar gormedım.sana tek bır tavsıyem var nıva derme krem sadece ankaradakı eczanelerde var.hem cılttekı lekelerı gıderıyo hem nemlendırıcı kremı var.cıldım pruzsuzlestı sana da tavsıye ederım.eskı bı krem annem eczacı oldugundan bılıyorum bu kremı cok fazla kısı bılmez.onun dısında ben haftada 1 avakado maskesı yapıyorum:bal avakado yogurt.bı de duruma gore peelıngım ve gunluk kullandıgım clarıns yuz yıkama jelım var onlardanda cok memnunum.bı doktorun bana verdıgı gul suyu-borık asıt solusyonum var ıstersen onu da yazabılırım.bana baya ıyı geldı.donem donem onu da kullanıyorum.bazen cıldımde sıvılcelenme oluyo cenemde oynayınca vs.bu arada bende sana dıyetle ılgılı bısı sormak ıstıyorum ama ozelden msj atamıyorum.yenı uyeyım.nasıl ulasabılırım?

Benim cildimde karma temizleyici ve tonik olarak clinique nemlendirici ve goz cevresi icinde estee urunlerini kullaniyorum cok da memnun kaldim ilk aldiklarim bitmek uzere simdi ikinci partiyi alacagim.

Hii kullanmaya baslamadan once benimki depul pul dokuluyordu burnunda ve alnimda da yaglanma vardi anlam veremiyordum bu goruntuye, cok arastirdim ve oyle karar verdim, nisan 1 den beri kullaniyorum ve simdi tum yuzum ayni tonda ayni puruzsuzlukte gorunuyor. Bu da insanicok daha genc gosteriyor.

X