Cilt Bakımı Ürünleri Iyi bir nemlendirici krem ariyorum lutfen yardim.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kesinlikle biotherm aquasource non stop!! iki senedir avon nemlendiricileriyle adam edemediğim cildimi bu dergi aralarından çıkan minicik deneme paketlerinden biriyle bi haftada adam etti. (çok da güzel kokuyor ) Biteli iki üç hafta olmasına rağmen eskisi kadar kötü olmuyor cildim. Avon aloe&avakado özlü temizleyici&tonik ve biotherm aquasource ile kesin sonuç aldım. Denemek isteyenler için 20 ytl'ye biotherm'in üçlü deneme paketi var içinde küçük seyahat boylarında yüz temizleme jeli, tonik ve bahsettiğim nemlendirici var. Yağlı ve karma cildi olanlar kesinlikle denemeli bence.

Body shop E vitaminli serriyi tavsiye ederim. Üstelik fiyatları da oldukça ucuz. Ben gece kremini kullanıyorum çok memnunum.

aaa bende bu hafta sonu Body shop un e vitamli gündüz kremini alıcam memnun olduğunuzu okuyunca çok heveslendim gesesinidemi alsam içeriği buğday yağı dimi Avukat canım:teytey:

la roche posay hydraphase riche..
ben çok memnunum .
tamamen doğal değil ama en azından dermokozmetik.ve bebeklere bile kullanılabiliyo.ürün güzel.ben sevdim.eczanelerde...

fiyatı ne kadar?
la roche posay dimi ?
Başka önerebileceğiniz markalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben estee lauder kullaniyorum.cok memnunum .sivilcelenme vs yapmadi.cildim cok hassas her nemlendirici yi cildim kaldirmiyor.eger fiyat onemli degil diyorsan kesinlikle oneririm.

Nemlendirici krem yerine organik argam yağı kullanmanı öneririm. Cildinize ne sürdüğünüzü bilin bence.kremlerde birçok katkı maddesi kimyasal oluyor genelde,katkısız ürünler bana daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…