Cilt Bakımı Ürünleri Iyi bir nemlendirici krem ariyorum lutfen yardim.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.301
20
kizlar yuz icin gunluk kullanabilecegim guzel bir nemlendirici krem ariyorum.tecrubesi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.tska.s

OLAY active hydrating aldim, fiyati da uygum 17,5. Daha once eczanelerden pahali urunler alirdim, acidim simdi o paralara, bunun da onlardan farki yokmus

OLAY active hydrating aldim, fiyati da uygum 17,5. Daha once eczanelerden pahali urunler alirdim, acidim simdi o paralara, bunun da onlardan farki yokmus

Sonuçta kimyasal bir ürün. Daha doğal olanları kullanalım diyorum. Bende roc'un nemlendirici kremini kullanıyordum. Şimdi hangi ürünü kullansam diye düşünüyorm. :))

Sebamed yada neutragena nın günlük kremleri çok hafif ve cilt tipin yağlıysa su bazlı, çok kuruysa da yağ bazlı olanları tercih edebilirsin. ayrıca bu ürünler eczanelerde satılıyor ve çok pahalı değiller, dışarı çıkmadan da güneş koruyucu krem kullanmanı tavsiye ederim, ben sebamed tercih ediyorum yine bundada, çok memnunum.

canım doktorum bana CoPPerTone 45 tavsiye etti, aldım kullanıyorum çok güzel nemlendiriyo hem güneş koruma faktörlü

Sebamed yada neutragena nın günlük kremleri çok hafif ve cilt tipin yağlıysa su bazlı, çok kuruysa da yağ bazlı olanları tercih edebilirsin. ayrıca bu ürünler eczanelerde satılıyor ve çok pahalı değiller, dışarı çıkmadan da güneş koruyucu krem kullanmanı tavsiye ederim, ben sebamed tercih ediyorum yine bundada, çok memnunum.

fiyati ne kadar ogrenebilir miyim bu krermlerin tsk.

ROSENSE ürünlerini hiç beğenmedim...sabununu almıştım banyoda kullanmak için yüzüm tahriş oldu....gül suyunu kullandım o da fayda etmedi...sonra günlük nemlendiricisini aldım...çok çağlı çok sert...bütün ürünlerini attım...
ben nivea kullanıyorum fiyatı 15 ytl civarı...ama yüzümü ferahlatıyor yumuşacık ve ince...bazı kremler gibi katı değil...her cilt tipine uygun olanlarıda var...:tomato:

arkadaslar avonun nemlendirici kremlerini oneren var mi?

bende bir ara avonun nurtura kremini kullandim iyiydi.ama avon hakkinda iyi seyler duymadim bu sitede.cogu kisi urunlerinden memnun degil avonun.

avon standart kremlerden çok daha fazla kimyasal madde çeşidi içeriyor
zaten içerik bölümünde de okuyabilirsiniz
bu yüzden şahsen önermem
kimyasal madde sayısı arttıkça alerji riski de artar
eger cildiniz kuruya dönükse sebamed day cream,yaglıya dönükse neutorgena yaglı veya karma ciltler için olanını öneririm.uygun fiyatlı ama kaliteli nemlendiricilerdir

ben bir ara avonun gece ve gunduz kremii kullandim.ama surunce cildim hassas cok yaniyo. yuzden biraktim.bir suru de para verip almistim.

X