• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı İyi bir göz altı kapatıcısı için en iyi marka hangisi?

Lizyaa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
4.008
6.820
358
Merhaba göz altı için çok ağır olmayan iyi bir kapatıcı arıyorum önerenileceğiniz markalar neler?

ben geçen hafta boynerde este lauder kapatıcı denedim, baya güzel kapattı ama 88 liraydı çok geldi, aşırı morluğunuz yoksa garnier in roll-onları da gayet başarılı

benefit boiing 2 numara en güzel kapatıcıdır her bölge için

yine yeni aldığım benefit erase paste ( no 2 )güzel bir ürün; daha likit yapıda daha çok nem veren bir ürün

fakat boiing benim için vazgeçilmezdir

estee lauder double wear kapatıcı da güzeldir medium rengi- çok açık renkler morluğu ya da izi kapatamaz

ysl stick şeklinde olan kapatıcımdan da memnundum, fakat bir kenarda unuttum bozulmuş kokusu değişmiş üzüldüm:(

dr denese smart concealer duo da güzel akmayan dağılmayan , göz altı için ayrı diğer bölgeler için ayrı renk ve dokuda

2 ürünün tek kompakta yer aldığı güzel bir üründü

estee lauder re-nutriv concealing duo, ürünümden ise memnun kalmadım sabitlemek için pudra gerekiyor ki benim cildim çok kuru hoş olmuyordu

ayrıca 2 ayrı rengini aldım (toplam 4 renk içeriyor ) buna rağmen tenime uyan tonu renkleri karıştırsam dahi elde edemedim

maybelline affinitone kullanabilirsin canım uygun fiyatlı da ben çk memnunum sende bir dene istersen fiyatı 15-20 lira arası bir şeydi.

Ben normalde Dior Skinflash No.2 alıyorum ve fena değil, fondotenim de dior nude No.020. Concealerım bitti, La Prarie No.20 concealerı deneyeceğim.

rimmel match perfection likit kapatıcı. ucu fırçalı. sürmesi dağıtması ve kapatıcılığı çok iyi. fiyatı da uygun. bir de garnier de iyi ama light değil de diğer koyu olan rengin kapatıcılığı daha iyi, ama gözaltında çizgilere dolabiliyor gülünce mesela...

Tabiki Forever Living makyaj ürünleri, aynı zamanda aloe verası sayesinde besler, makyajla uyusanız bile yumuşacık uyanırsınız email] a mail atarsanız göz makyajı ürünlerini yollayabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X