iyi bir doktor

ecefrt

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
10
0
16
İzmir
arkadaşlar uzman doktor tahir özgüder in muayene ücretini bilen var mı yada aynı doktora giden var mı izmirden???????

tahir özgüder iyi bir doktor ama ücreti fazla. 120tl ödüyordum ben de sonra devam edemedim fazla geldi bütçeme.

tahir özgüder iyi bir doktor ama ücreti fazla. 120tl ödüyordum ben de sonra devam edemedim fazla geldi bütçeme.

kızlar benim doktorum süper ben bundan önce 3 doktor gezdim biri prof. olmak üzere. hiç memnun kalmadım. hastaya müşteri gözü ile bakıyorlar. varsa yoksa para. şu anki doktorumla iyi ki tanıştım kendisi doktorluğun ötesinde çok iyi bir arkadaş, dost, sırdaş ve size inanılmaz pozitif enerji yüklüyor. ben gebe kalamıyorum bana moral vermek için elinden geleni yapıyor ve inanıyorum onunla başaracağım. ilgilenirseniz özelden msj atın tel ve isim verebilirim.

Maşallah ne kadar iyiymis öyle! Ah daha önce nerdeydin ? :) gebelik takibim bitti dogum yaptım ben de yeni. Eh iste dediigim doktorumla doguma girdim. Doktorunuz cok önemli dogum esnasında ve son aylarda. Arkadasın tavsiyesini alın bence kızlar

merhaba bende izmirde iyi bir doktor arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazmak zorunda kaldım.teşekkürler.

Bende Tahir beyin hastasıyım. Muayene ücreti 120 tl. fakat verdiğim para hiç gözüme batmıyor gerçekten çok iyi ve uzman bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…