iyi bir doktor arıyorum ...

simal1404

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
44
1
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim...ve tecrübelerinize ihtiyacım var yeni evliyim eşimle bebek istiyoruz, ama bu arada adet düzensizliği yaşıyorum Anadolu yakasında gidebileceğim özel bir hastane arıyorum Ataşehir yakınlarında iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum hem muayenem için hem de bebek olursa ileri ki süreç için...

Atasehir Kadıköy şifa hastanesi Dr Emra bey , soyadını hatırlamıyorum ama cok cok iyi bir Dr.
Bir de yeditepe de Dr gazı Yıldırım , benim Dr um cok memnunum.

Merhaba, ben Acıbadem Kozyatağı' nda Cem Öncüloğlu' na gidiyorum. Çok iyi bir doktor, tüm Acıbadem personeli kendisini gidiyor. Denemeni öneririm, inşallah yakın zamanda anne olursun, sevgiyle kal...

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

merak etme prezarvatif geçiriyorlar üzerine..

Göztepe hastanesinde DR. KADİR GÜZÜN önerebilirim sana uzak ama mükemmel bir doktor çikolata kistinden amelyat oldum kadir bey.e

7 Tepe hastanesinde de Mustafa bey var soy ismini hatırlamıyorum ikisi birlikte girdiler benim amelyatıma..

Herkes tüp bebek ile anca hamile kalırsın derken Kadir bey bana umut oldu..Herkes kadar senin de şansın var korkma demişti düğünü bile erkene aldık nihayeti 8 ay sonra oğlum yola çıkmıştı :))) sol yumurtalığımı aldılar..

Medicine Hastanesinde neslihan şeker pendik kaynarca..Bana tavsiye etmişlerdi..Ben pendik hospital da nevriye Bayram gidiyorum gebelik sürecini takip etti devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…