• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi bir Diş hekimi...Yardım...

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar İzmir'de iyi bir diş hekimi bilen varsa lütfen yazsın.

Çünkü benim doktoruma ne zaman gitsem bir dolgu yapıyorsa

1 ay sonra bir dolgu daha oluşuyor.

O kadına gitmek istemiyorum;ama 2 tane dolgum var aylardır

bekletiyorum

Gerçekten işinin ehli bildiğiniz bir doktor var mı??

evet canım var yani ben bi kez gittim ama süper işinin ehli birisi bide annemin gittiği var o da çok iyi senelerdir kullanıyor dolgularını.benim gittiğimde öyle aynen.:icecream:

Konumun üzerinden 1 yıl geçmiş delikafadulden

Ben o iki dişimi dolgu yaptırdım;ama gene 2 dolgum var senağlama

Bu arada 12 aydır tek cevaplayna sen olduğun için de teşekkürler

renkli televizyon da göndermek isterdim;ama ne mümkün :delphin:

Canım bu arada bahsettiğin doktor izmir'de mi ???

ay cnm ne şaşkınım ama ben onu 2010 sandımda yazdım hani bu 12 ocak sandımdı:1ninca:koptm yaa:tomato::
en son yaptırdığın yerden memnun kaldın mı:bbo:
önemli değil de ay cidden sen demesen 2009 u 2010 yaptım:roflol:
mümkün değil:delphin: evet evet izmirde ondan yorum yazmıştım zaten ben dolgularımı kontrole gitmek istiyorum ama:a015:

Yo yaptırdığım yer genen aynı salak kadındı.O yüzdne 2 dolgu daha oluştu ağzımda

Kadın zengin olsun diye midir nedir hep berbat yapıyor.

Seninki nerede ki kuzum

canımcım benim bornovada biri biride hatayda :):icecream:
aslında ben dolgularımı mecbur yazın yaptırdım ozamanda izmir dışındaydım:.:emir_bebek:
işte en son gittiğimizde iyidi şekercim sen gene gitme o kadına ya dişin tutmuyo ya kadın sallamacı.:icecream:senin gittiğin nerde yawrulam söle bakem.
sen izmirin neresindesin ve bide kaç dolgun var?:1ninca:

Şincik benim zenginlik derdine düşmüş doktorum bayraklı'da;ama ben bornova'da yaşıyorum.

Senin bu beğendiğin bornova'da kim ??

Ben birine gitimştim hemen dişimi çekip atmıştı.Şimdi 2 çürüğüm var bilmiyorumkismile

oww ağrıda yapar şimdi o ya benim beğendiğim erkek dr. netten numarası filan vardı adını özleden yazarım:D
:sen de gitme servet avcısı dişçinee:):)
ama bu gittiğimin fiyatını bilmiyorum ben gideli sene oluo ama işi çok ii diebilirim.en azından bence öle.
dişini nasıl çekip atar ya yuh yane benimde çok dolgum var. ya arıza çıkarmadıkları sürece okey ama diğer türlü sinir oluorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım benim bornovada biri biride hatayda :):icecream:
aslında ben dolgularımı mecbur yazın yaptırdım ozamanda izmir dışındaydım:.:emir_bebek:
işte en son gittiğimizde iyidi şekercim sen gene gitme o kadına ya dişin tutmuyo ya kadın sallamacı.:icecream:senin gittiğin nerde yawrulam söle bakem.
sen izmirin neresindesin ve bide kaç dolgun var?:1ninca:

Sevgili scarlette, Bornova'daki dişçinin iletişim bilgilerini benimle de paylaşabilirsen çok sevaba girmiş olursun:))biraz acil olması gerekiyor ama:(
şimdiden teşekkürler

Back