Iyi bir Boşanma avukatı yaşadıklarımız artık şaka gibi :(((

çok geçmiş olsun,ya bazı erkekler ayrılmayı bılmıyor,ya adam boşan,git kadınamı gidiyon nereye gidersen gıt,ama maalesef bazı kadınlarda ayrılmayı bılmıyor,çok yazık,ayrılmak bu kadar zormu işler çirkefleşiyor,kızma ama ruh hastası olması lazım,bence annen bırakmayacak falan dıye çirkeflik olmuş arada,yanı sızde birşeyler sölemışsenız,kızma yanlış anlama,3 kez aşık oldum,uzun süreli ikisi evlilikten döndü,gitmek istedıklerınde sadece sukunet içinde peki dedım,bence avukat anayasa sızden yana her hakkınızı alırısnız,endışem o adamı bırakır o kadın,sizde geri alırsınız,genelde öle oluyor...

Herkes aynı şeyi söylüyor biliyor musunuz böyle kötü Kadınlara gidenlerin sonu öyle tekrar dönüp dolaşıp eve geri geliyorlarmış öyle diyorlar. Ama bi çocuk düşünün daha 10 yasında babası yok ama hayalinde babasını anlatıyor arkadaslarına babasını Arıyor kadın cıkıyor telefona biz engellemiyorduk babasıyla görüşmesini çünkü küçük o hiçbirşeyi idrak edemiyor ama aradığında ya kadın meşgule alıyor yada arama birdaha diyor telefonu açıp ve babası buna hıc ses çıkarmıyor bu çocuk büyüdüğünde Baba'yı bilir mi dönsede baba der mi? Bi kız düşünün 20 yasında genç kız anlatıyor Arkadaşlarımın Babasına baba diyesim geliyor diyor ünv okuyor babası daha ne okuduğunu bilmiyor bi genç kız bayılıyor babası ölsün Banane diyor bu daha ister mi yanında onu? Ben beni istemeye geldiler babası işte dedik eşimin ailesine diyemedim gerçeği eşim bildiği halde Söylemek istemedim düğünüm oldu yoktu bir Çatal bile almadı o kadının kızlarıyla resımlerını koyuyorlar ama facebooklara beni eşime ve ailesine Karsı hep eksik Bıraktı birşey olduğunda hep Başıma kalkınç bıraktı. Ki Arabasına haciz geldi ben ödedim Parasını dedem vefat etti ben verdim tüm masraflarını bunların üstüne daha bana sahip çıkmadı kadın arabasını sattırdı yedi emekli oldu memurdu tazminat Aldı yedi kurus görmedik hasta oldum cok ürtiker olmuşum doktor stresten dedi onunla bile Konuşurken yüzümde gözümde şişlikler oluşup canavara dönüşen tiksinilecek bi hal aldım gene umrunda olmadı. Dönse ne kadar içim alır ki artık . Annem tam 30 yıl ona Kadınlık yaptı kendısı yiyip içip gezmeyi severdi annem biriktirdi ondan aldığı Paraları altınlarını verdi yemedi giymedi hep sakladı evi de öyle aldılar . şimdi sonuçta yabancı damadına Muhtaç Bıraktı onu . Tek kaldı . Kımseye birşey anlatamaz duruma geldi hep içine atıp bize hiç belli etmedi mutsuzluğunu şimdi annem nasıl kabul etsin onu. Ben boşanmalarına müsade edemiyorum annem istemiyor yoksa ama bu ev olması gerek yoksa geçinemez kadın heryerde boşanacak Göreceksiniz falan diyip nispet yapmadı kanına dokunuyor diyecek oh bosandırdım

arkadaslar kadin 20-21 yasinda degil, kadinin 2 kizi varmis bu yaslarda yoksa annesi ile ayni yastalarmis.. Allah yardimciniz olsun sabir versin konu sahibi..

Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam
Kadinin facebook uzerinden yazdigi seylere cevap yazmaniz dogru degil madem davalik olunacak.

Su an adli tatil zaten dava acamazsiniz tatil bitene kadar da bi avukat bulursunuz. Dava acilinca tedbir nafakasi baglanir

Nasıl tanıştıklarını da bi arkadaşından duyduk baba denen o adamın meyhane mi bar mı tam bilmiyorum öyle bir yerde kadın mezeciymiş meze yapıyormuş demişlerdi

Allah yardımcınız olsun. .
erkeklerin akılsızlığı..

Direk 1 kisiye satarsaniz tapu iptali olabilir. Ilk x kisisine satin oda y kisisine satsin tabi guvenilir kisiler olsun bunlarda sonra size sorun cikmasin.babanizda hic bir sey talep edemez ole olunca

Yaşamayan bilmez Allah sabrın en büyüğünü versin o kadar iyi Anlıyorum ki bizimle Başımızda var . Zaten mahkeme böyle bi durumda ne yazlığın yarısını vermez babanıza hatta iyi bir avukat olursa babanızın elinde avcunda olanı da alır . Barodan avukat talep edin . Dayak falan varsa darp raporunu Alın . Allah ikisininde belasını versin . Rabbimin adaletine sığınmaktan başka yapacak bişey . Siz sakinliğinizi koruyun kadına dava açmak istiyorsanız tahriklerine kapılmayın . Cevap vermeyin o da size Kars'ı kullanır bu durumu . Ama o kadına da açın dava lütfen yanına kalmasın başkalarınında yuvasın

Yalnız bu Söylenenler hep para gerektiren Şeyler babamın üzerinden Alıp anneme satış yaptığımızda 7000tl tapu masrafı ödedik tapu vermek 14.000 tl tutacak Bahsettiğiniz gibi olunca :KK43:((

Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam

Her şeyden önce küfürlerin ekran çıktısını alıp doğru savcılığa
Bir dilekçe ile bilişim suçlarına şikayet edin, hiç bir masrafı yok
Bir karakola alınsın, silkelensin anlar ne bok yediğini
Eve kavgaya mı geliyor baban hemen arayın polisi gelsin zabıt tutsun, şikayetçi olun
Evi başkasına satış gösterme yoluna gitmeyin sakın, hileli satış tespiti isteyip işleri sarpa sardırabilir, evi mahkemede talep edin tazminat olarak. Savcılık şikayeti kısmından sonra kadına bir de tazminat davası açın görsün ebesinin kini, baro size bu konuda yardımcı olur. Zaten haklı bir dava çok iş bilir bir avukata gerek yok. Her iş bittikten sonra da verin üç beş kuruş birilerine eşek sudan gelinceye kadar dövsünler ikisini de , kemikleri kırılasıya kadar, pislik şeyler asabım bozuldu ya. Güçlü durun, karşısında geri adım atmayın, cümle aleme rezil edin, insan içine çıkacak halleri kalmasın, mübarek gün Rabbim yardımcınız olsun

Barolardan ne yazıkki avukat talep edebilmek için Üzerinize birşey olmaması gerekiyor yoksa ücretli avukat tutmak durumunda kalıyorsunuz burada Belkı avukat bayan arkadaşlar vardır bi yol gösterirler diye açtım bu konuyu :KK43:(( elinde avucunda birşey kalmadı ki emeklı oldu tazmınatını yediler Arabası vardı sattı yedıler kredi Kartı kullanmayan adamın bankadan icra kağıtları gelmeye basladı . Kadın batıracagı kadar batırdı şimdi bi ev var ona göz dikmiş durumda bizi Düşünen yok Malesef kurusunu görmedik 1.5 Yıldır daha o evide satıp yemek istiyorlar annemler sokakta kalacak heralde hıc kımse düşünmüyor

Her şeyden önce küfürlerin ekran çıktısını alıp doğru savcılığa
Bir dilekçe ile bilişim suçlarına şikayet edin, hiç bir masrafı yok
Bir karakola alınsın, silkelensin anlar ne bok yediğini
Eve kavgaya mı geliyor baban hemen arayın polisi gelsin zabıt tutsun, şikayetçi olun
Evi başkasına satış gösterme yoluna gitmeyin sakın, hileli satış tespiti isteyip işleri sarpa sardırabilir, evi mahkemede talep edin tazminat olarak. Savcılık şikayeti kısmından sonra kadına bir de tazminat davası açın görsün ebesinin kini, baro size bu konuda yardımcı olur. Zaten haklı bir dava çok iş bilir bir avukata gerek yok. Her iş bittikten sonra da verin üç beş kuruş birilerine eşek sudan gelinceye kadar dövsünler ikisini de , kemikleri kırılasıya kadar, pislik şeyler asabım bozuldu ya. Güçlü durun, karşısında geri adım atmayın, cümle aleme rezil edin, insan içine çıkacak halleri kalmasın, mübarek gün Rabbim yardımcınız olsun
Ar namus olmayan bi insanı nasıl rezil edebilirsiniz ki . Yolda karşılaştık bide evimizin ıkı sokak ilerisinde oturuyorlar üstüne doğru kendımı tutamadım kadın Gülüyor elinizde tutamadıysanız Banane diyor evli adam diyorum Banane diyor kadın kimin yanında ona bakın imzanın ne Önemi var diyor sokakta . O yuzden kadın utanmazın teki zaten Ablasını bulup konuştuğumuzda bana ilk siz değilsiniz dedi yuva yıktığı . Avukat bulmam gerek çünkü ev annemin şuan kira ödememesi için tek yol. Annemın annesı babası vefat etti ve çocuklarından baska kımsesı yok o yuzden zaten sahipsiz diye bu kadar rahat bu adamda.gidecek yeri yok diye düşünüyor heralde

Ama kendi isteğiyle önce notere geldi direk tapuyada gitmedik kardeşime vekalet verdi ve vekalette meziyet taş a kendı istegim üzerine satış yapılsın diye verdi genede açabilir mi ki dava bu sefer baskasının adına yapıncada Yarısı benimdi diyecek sattılar diyecek
Canım evlilikte edinilmiş mallar ortaktır. Kim dava acarsa karsı hak talep eder ama kadınada tazminat davası açablirsiniz. msjlar duruyosa hakaret davası, zina... yani kazanma ihtimalinz çok yüksek...

Anneniz bosanınca dul maasıda alablr, anne yada babasından varsa emeklilik..

Ar namus olmayan bi insanı nasıl rezil edebilirsiniz ki . Yolda karşılaştık bide evimizin ıkı sokak ilerisinde oturuyorlar üstüne doğru kendımı tutamadım kadın Gülüyor elinizde tutamadıysanız Banane diyor evli adam diyorum Banane diyor kadın kimin yanında ona bakın imzanın ne Önemi var diyor sokakta . O yuzden kadın utanmazın teki zaten Ablasını bulup konuştuğumuzda bana ilk siz değilsiniz dedi yuva yıktığı . Avukat bulmam gerek çünkü ev annemin şuan kira ödememesi için tek yol. Annemın annesı babası vefat etti ve çocuklarından baska kımsesı yok o yuzden zaten sahipsiz diye bu kadar rahat bu adamda.gidecek yeri yok diye düşünüyor heralde

Kadın zaten yolun yolcusu sizin babanız gibi enayileri bulmuş kaz gibi yoluyor onun işi o zaten...o yüzden şaşırmayın yani.
Babanız olacak adam müsveddesine dava açmaktan başka çareniz yok :KK43:

X