• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi bi anne olamiyorum

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
33
Merhaba hanimlar. 52 gunluk bi bebegim var. Bu zamana kadar 2 defa hastanede yattik 5er gun. Atesli grip gecirdi. Ilkinde bebegim 18 gunluktu. 40 gunlukken malesef yine ateslendik. Yine 5 gun antibiyotik tedavisi aldi bebegim. Ben neden bakamiyorum bebegime cok uzuluyorum. Su an hastalikli gibi elimde atesolcerle dolasiyorum. Surekli diken ustundeyim korku icindeyim bebegime bi sey olcak diye. Allah buyuk hastaliklarla sinamasin. Nasil atlaticam bu durumu

bunun iyi anne olmakla ilgisi yok yahu, hemen kendinizi suçlamayın.. kış ayındayız, mikroplar cirit atıyor çok normal.. 1 ay içinde 3. gribi geçiriyorum kaç gündür kafam resmen şişmiş halde :) çocuk bu hasta da olacak, düşecek, yaralanacak daha yeni başlıyor her şey :) çok geçmişler olsun..

cok gecmis olsun neden bakmadiginizi düşünüyorsunuz yazin detaylica ona gore yorum yapabilirz

Geçmişler olsun.
Allahım beterinden saklasın inşallah.

bunun iyi anne olmakla ilgisi yok yahu, hemen kendinizi suçlamayın.. kış ayındayız, mikroplar cirit atıyor çok normal.. 1 ay içinde 3. gribi geçiriyorum kaç gündür kafam resmen şişmiş halde :) çocuk bu hasta da olacak, düşecek, yaralanacak daha yeni başlıyor her şey :) çok geçmişler olsun..
Sagolun tesekkurler. Ilk 3 ay ateslenmeyi normal gormuyo doktorlar. Bu kadar sık ateslendigi icin belinden sivi bile aldilar menenjit suphesiyle. Bebegimin bagisikligimi zayif anlamadim. 40 gunde 2 defa ateslendi

ayrica oglum 2.5 yasinda doğduğundan beri hastaliktan kurtulmadi kuzum direncli atesi alerjik bronsiti ve de nadir gorulen bir hastalik gecirdigi bir gecmisi var tek sosyallestigim yer hastane diyebilirim 10 gündür atesi inip cikiyor 40 dereceyi gordum ama en son pazartesi anlasildi domuz gribi olmus ilac tedavisi basladik yani bazi cocuklar cok sık hastalaniyor insallah iyilesir dua edicem kuzuya Allah acil sifalar versin

Çok geçmiş olsun. Şansızlık dır daha çok.. Anneliginizle alakası yok. Bazen bebekler böyle hemen hastalanır, ama sonra gayet güzel toparlar. Benim yegenimde ilk ayında hastanede yattı, dogumdan hemen sonra. Simdi sükur hicbirseyi kalmadi..anne olarak zor bir durum, ama güçlü durmaya çalışın.

Evinize hasta birileri girip çıkıyordur bebek görme laneti sebebiyle.
El kadar bebek onun ne bağışıklığı olacak zaten, bebeğiniz kendini toparlayana kadar misafir kabul etmeyin. Dr yasakladı falan deyin gelmek isteyenlere

cok gecmis olsun neden bakmadiginizi düşünüyorsunuz yazin detaylica ona gore yorum yapabilirz
40 gun icinde bebegim 2 defa ateslendi. Ilk 3 ay bebeklerin ateslenmemesi lazim diyo doktorlar. Ikinci yattigimizda artik doktorlar sorguladi niye bu kadar sık hastalaniyo diye. Ben de kendimi aucluyorum yeterince koruyamadim dikkat edemedim demek ki. 50 gunun 10 gununde antibiyotik kullandi bebegim

Üzülmeyin nolur, çok ciddi salgın var.
Ayrıca alerjik olabilirmi?
Ben o kadar hasta olurmusum ki anlatamam
Annem artık bu kısı cıkamayacakmı diye aglarmış
Şimdi bünyem çok kuvvetlendi
Büyük insanlar bile hasta olunca atlatamadı, kimleri gördüm 1 ay sürünüyor toparlayamıyor

ayrica oglum 2.5 yasinda doğduğundan beri hastaliktan kurtulmadi kuzum direncli atesi alerjik bronsiti ve de nadir gorulen bir hastalik gecirdigi bir gecmisi var tek sosyallestigim yer hastane diyebilirim 10 gündür atesi inip cikiyor 40 dereceyi gordum ama en son pazartesi anlasildi domuz gribi olmus ilac tedavisi basladik yani bazi cocuklar cok sık hastalaniyor insallah iyilesir dua edicem kuzuya Allah acil sifalar versin
Biz de 18 gunlukken domuz gribi nedeniyle yogun bakimda yattik 3 saatte bir emzirmeye girebildim bebegimin yanina. Size de cok gecmis olsun. Allah size de sifalar versin. Hastanede mi kaliyosunuz peki

40 gun icinde bebegim 2 defa ateslendi. Ilk 3 ay bebeklerin ateslenmemesi lazim diyo doktorlar. Ikinci yattigimizda artik doktorlar sorguladi niye bu kadar sık hastalaniyo diye. Ben de kendimi aucluyorum yeterince koruyamadim dikkat edemedim demek ki. 50 gunun 10 gununde antibiyotik kullandi bebegim
ayni durumdayiz anliyorum cok iyi 40 cikmadan basladi benimde oglum ates hastalik peki doktorunuz ne diyor bir sebep bulabildiler mi

Çok geçmiş olsun. Şansızlık dır daha çok.. Anneliginizle alakası yok. Bazen bebekler böyle hemen hastalanır, ama sonra gayet güzel toparlar. Benim yegenimde ilk ayında hastanede yattı, dogumdan hemen sonra. Simdi sükur hicbirseyi kalmadi..anne olarak zor bir durum, ama güçlü durmaya çalışın.
Inanin ilk yattigimizda bu kadar kotu degildim. Ikinciden sonra surekli panik halindeyim

Evinize hasta birileri girip çıkıyordur bebek görme laneti sebebiyle.
El kadar bebek onun ne bağışıklığı olacak zaten, bebeğiniz kendini toparlayana kadar misafir kabul etmeyin. Dr yasakladı falan deyin gelmek isteyenlere
Ilkinde esimden kapti hastaligi. Ikinciyi bilemiyoruz. Haklisiniz

Biz de 18 gunlukken domuz gribi nedeniyle yogun bakimda yattik 3 saatte bir emzirmeye girebildim bebegimin yanina. Size de cok gecmis olsun. Allah size de sifalar versin. Hastanede mi kaliyosunuz peki
yok su an evdeyiz ama bizimde trombositi yine düşük cikti 3 gundur bittik eger domuz gribinden degilse daha ciddi bir sebebi olabilir diye haftaya tekrar gidicem ama sakin kendini suçlama bazi cocuklar cidden sürekli hastalıkla büyüyor senin elinde degil ki

Üzülmeyin nolur, çok ciddi salgın var.
Ayrıca alerjik olabilirmi?
Ben o kadar hasta olurmusum ki anlatamam
Annem artık bu kısı cıkamayacakmı diye aglarmış
Şimdi bünyem çok kuvvetlendi
Büyük insanlar bile hasta olunca atlatamadı, kimleri gördüm 1 ay sürünüyor toparlayamıyor
Tesekkur ederim. Alerjik olsa doktorlarin anlamasi gerekmez mi

domuz gribi viral bir hastalık yani birinden bulaşması lazım

ben bakamadım vs değil ki olay terledi üşüdü de hasta oldu deseniz

ya babasından ya da ziyarete gelen birinden bulaşacak bu virüs

küçük olduğu için de zor atlatmış

bundan sonra tekrar hasta olmaz inşallah

bir de siz iyi beslenin evinizi de havalandırın bol bol

yok su an evdeyiz ama bizimde trombositi yine düşük cikti 3 gundur bittik eger domuz gribinden degilse daha ciddi bir sebebi olabilir diye haftaya tekrar gidicem ama sakin kendini suçlama bazi cocuklar cidden sürekli hastalıkla büyüyor senin elinde degil ki
Doktor grip diyo. Belden sivi alindi bi sey cikmadi sukurler olsun. Ama boyle her an atesi cikti cikacak diye korkmak yorucu. Allah size de kolaylik versin. Insallah ciddi bi sey degildir

Back
X