• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Akşamlar Naci bey,

Sweet_Brave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
462
0
66
İstanbul
Öncelikle bu forumda bizleri bilgilendirdiğiniz ve zaman ayırdığınız için size çook teşekkür ederim...

Ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Boyum 1.75, 50 kiloyum, 24 yaşındayım ve göğsüm hiiç yook :(( sadece meme ucum belirgin we hafif çıkık. Dekolte bölgemde baya zayıf yani etli değil, bir deri bir kemik... omuzlarımda geniş değil.

Sorum şu, benim gbi hiç göğsü olmayan ve çok zayıf olan birine en yüksek kaç cc konulabilir,hangi protez uygun oılur? ve doğal bir meme görüntüsü oluşurmu? çünkü derimde baya ince :(

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar...

Saygılarımla...

Merhaba,

Sizi muayene etmeden kaç cc olabileceğine dair birşey söylemem mümkün değil maalesef. Protez büyüklüklerini ve şeklini hastalarımla 3 boyutlu çalışma yaparak beraber belirliyoruz.

Çok zayıf ve ince derili hastalarda protez kenarlarının elle hissedilmesi ihtimali var maalesef. Gerçi yeni nesil protezlerde bu belirginlik minimum düzeyde olsa da hasta protez çeperini hissedebilir. Özellikle de ilk 6 ay kadar. Daha sonrasında bu belirginliğin azaldığı hastalar da azımsanmayacak kadar fazla. Zaten hangi plastik cerraha giderseniz gidin elle muayeneden sonra sizin durumunuzla ilgili sizi aydınlatacaklardır.

Back