Çocuk Hastalıkları İYE Klebsiella spp üremesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_KeLeBeK_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
241
13
318
merhaba arkadaşlar.kızım iki aydır kilo almayınca idrar tetiki kültür yapıldı ve idrar yolu enfeksiyon göründü.10 günlük antibiyotik kullandık ve 3 gün sonra idrar tetiki tekrarlandı ve klebsiella spp üremesi görüldü..bu ne demek oluyor bir bilen yaşayan varmı .bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar.kızım iki aydır kilo almayınca idrar tetiki kültür yapıldı ve idrar yolu enfeksiyon göründü.10 günlük antibiyotik kullandık ve 3 gün sonra idrar tetiki tekrarlandı ve klebsiella spp üremesi görüldü..bu ne demek oluyor bir bilen yaşayan varmı .bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgili Kelebek yillar oncesinden kalma bu mesajini simdi gordum, ben hamileyim 8.ay) ve ben de bu klebsiella cikti, siz kizinizda nasil basa ciktiniz bu bakteriyle hatirliyormusun o donemden? antibiyotik kullandim gecmedi tekrar baslayacagim fakat dogacak bebegime ve bana zararindan korkoyorum idrarimda gorulen bu bakterinin. internette korkunc seyler yaziyor.

Sevgili Kelebek yillar oncesinden kalma bu mesajini simdi gordum, ben hamileyim 8.ay) ve ben de bu klebsiella cikti, siz kizinizda nasil basa ciktiniz bu bakteriyle hatirliyormusun o donemden? antibiyotik kullandim gecmedi tekrar baslayacagim fakat dogacak bebegime ve bana zararindan korkoyorum idrarimda gorulen bu bakterinin. internette korkunc seyler yaziyor.
Merhaba canım srninde biraz olmuş yazalı ama kurtulabildinmi bu bakteriden bendede çıktı aynı bakteri

Merhabalar :) konuları devamlı okuyordum ancak yeni üye oldum.
şu sıralar bende 8 aylık kızımla bu dertle uğraşıyoruz. 1 ay önce tatilde deniz suyunu şişme havuza doldurup güneş altında ısınmasını bekleyip ona soktum. primanın mayo bezi vardı onu kullandık. ilk gece ateşlendi ve ilk defa musluk suyuyla yıkadım hemen ılık duşa soktum ateşi düşsün diye (normalde kızımı doğduğundan beri içme suyuyla yıkıyorum). bu arada 7 aylık oldu diye devam mendiline geçmiştik (unibaby yenidoğan kullanıyordum) yani bir sürü parametre var ve ben kafayı yemek üzereyim. tatilden geldikten 2 gün sonra kızımda enterasan bir irkme farkettim. sanki horon oynuyor gibiydi. gün içinde 10 15 kez yapınca doktora götürdük vajina girişinde kızarıklık farketti ve test yaptırdık. 8 gün antibiyotik kullandık ama hala sorunumuz devam ediyor. hiçbir zaman kakalı bırakmadım sık sık bezını değiştirim yeteri kadar ıslanmasa bile. tekrar yenidoğan mendiline geçtim. bu arada tatildeyken sütümün kesildiğini farkettim zaten az geliyordu tamamen kesildi. bu hastalık nasıl bizi buldu bulamıyorum ama çok üzülüyorum. tedavisi yok deniyor takip edeceğiz deniyor ama 6 ay uğraşanlar varmış. bizde bir gelişme olursa yazarım lütfen aynı sorunu yaşayıp düzelenler varsa yazabilir mi???

bende olan bakteri bende antibiotik kullandim ama devam eden bir enfeksiyonum var bayramda nefes darligim vardi idrarda yine enf cikti ilac.kullaninca nefes.darligim duzeldi urolojiye gittim tekrar.kultur verdim ins. duzelmistir yazarim.yine

merhabalar üzerinden çok geçmeden yazmak istedim. kızımın bez bölgesini devamlı temiz tuttum kaka yapınca hemen akan su ile yıkadım. deseniz ki özel ne yaptın? inanın hiçbirşey... sanki kendiliğinden geçiverdi. şimdi tatlillerimiz tertemiz. ama tabiki bundan sonra üsye bile olsa idrar testi yapmamız ve devamlı kontrol halinde olmamız gerekecek..

Yaa cok sevindim ins tekrar olmaz . Bende hijyene onem gosteriyorum ozellikle islak tutmamaya calisiyorum bir arkadasim kizilcik suyunun cok faydasi oldugunu soyledi kizilcik suyuna baslicam ins. Gecince yazarim bende oyi gunler

Merhaba kızınız iğleşti mi ?nasıl iğleşti benim kızında 9 aylık ve ondada bu bakteri çıktı

Back