İxora kullananlar

açtığın konulardan parfümlere çok düşkün olduğun belli (Ben gibi :))) ben parfümü çok kullandığımdan açık parfüm kullanıyorum ama güvenilir bi yerden alıyorum,, şu anda ultraviolet kullanıyorum gerçekten çok hoş bi koku ama nedense bi parfümü en çok 4-5 ay kullanabiliyorum daha sonra sıkılıyorum yeni kokular arıyorum mesela sexy graftti onuda aylarca kullanmıştım çok hafif bi koku (Galiba yine ona dönücem) onun haricinde önerebileceğimiz bi koku yok :))) aslında sen bana önersen çookk iyi olur du

ya zaten vazgectim çiçek kokularından meyve kokularına bakıyorum kafamda bi kaç parfüm var ztaen o yüzden sormuyorum artık kafamdakı parfümelre bakıp alıcam ay inşallah gecer su parfüm merakım :) Sen ne tarz kokuları seviyorsun ?

sorma bende aşırı düşkünüm arkadaşlarım bi şişeyi aylarca kullanıyo ben 1-1,5 ay anca kullanabiliyorum,, hanımeli kokusu arıyorum ama orjinalleri çok pahalı açıkta da sıktığın andan itibaren hafif kokan ama bide tabi çok kalıcı olan bi parfüm istiyorum henüz bulamadım amaaa

hanımelini pek bilmiyorum ama böyle buram buram kokan burberry london ve beyond paradis var onlara bi bak canım beyond paradis dp den bakmıştım burberry londona da david walkerde bakmıştım . Çok Güzel kokular bence.. dene sonra da yaz düşüncelerini :)

Fiyatı uygun ama dediğin gibi bana da pek kalıcı gibi gelmiyor.. Açık parfümler daha iyi :S. .

Touch of pink e bakıcam bugun birazdan çıkıcam çarşıya canım akşam gelince haber verirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…