• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İxora kullananlar

açtığın konulardan parfümlere çok düşkün olduğun belli (Ben gibi :))) ben parfümü çok kullandığımdan açık parfüm kullanıyorum ama güvenilir bi yerden alıyorum,, şu anda ultraviolet kullanıyorum gerçekten çok hoş bi koku ama nedense bi parfümü en çok 4-5 ay kullanabiliyorum daha sonra sıkılıyorum yeni kokular arıyorum mesela sexy graftti onuda aylarca kullanmıştım çok hafif bi koku (Galiba yine ona dönücem) onun haricinde önerebileceğimiz bi koku yok :))) aslında sen bana önersen çookk iyi olur du

ya zaten vazgectim çiçek kokularından :D meyve kokularına bakıyorum kafamda bi kaç parfüm var ztaen o yüzden sormuyorum artık kafamdakı parfümelre bakıp alıcam ay inşallah gecer su parfüm merakım :) Sen ne tarz kokuları seviyorsun ?

sorma bende aşırı düşkünüm arkadaşlarım bi şişeyi aylarca kullanıyo ben 1-1,5 ay anca kullanabiliyorum,, hanımeli kokusu arıyorum ama orjinalleri çok pahalı açıkta da sıktığın andan itibaren hafif kokan ama bide tabi çok kalıcı olan bi parfüm istiyorum henüz bulamadım amaaa:19::19::19:

hanımelini pek bilmiyorum ama böyle buram buram kokan burberry london ve beyond paradis var onlara bi bak canım beyond paradis dp den bakmıştım burberry londona da david walkerde bakmıştım . Çok Güzel kokular bence.. dene sonra da yaz düşüncelerini :)

Fiyatı uygun ama dediğin gibi bana da pek kalıcı gibi gelmiyor.. Açık parfümler daha iyi :S. .

Touch of pink e bakıcam bugun birazdan çıkıcam çarşıya canım akşam gelince haber verirm :)

Back
X