• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ixora acik parfüm(britney spears )

yelizidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
88
0
86
Antalya
meraba kizlar... ben yaklasik 1 ay once ixoradan britney spears in yeni kokusunu aldm( adini tam bilmiorm ama sanirim kodu B2 ydi) seker kokusu.. alirken cok hosuma qtti ama sonra hic sikamaz oldum cok rahatsiz ediyo nefes alamiyorum resmen:(( deqistrmeye de calistim ama almadiLar. onun kokusunu hafifletmek icin yada quzel hale qetirmek icin yapabilceqim bisey varmi ki?
cok pismanim aldiqim icin bide 100 ml aldim paramin bosa qtmesini istemiorm noolur yardm edin.. tesekkur ederm smdidien :)))

istersen takas yapalım canım bendede ixoradan aldıgım Lacoste var harika bir parfüm istersen git dene aynı yerde begenırsen takas yapalım ben 2. şişeyı kullandım ama erkek arkadasıma eskı sevglısını hatırlatması dolayısıyla parfumden soğudum çok sevdıgım parfümümden vazgecıyorum degıselım istersende kargo parası parfumun parasından fazla tutarsa değmez ama nkdr tutar kargo ücretı tahmınen?? !!!

istersen takas yapalım canım bendede ixoradan aldıgım Lacoste var harika bir parfüm istersen git dene aynı yerde begenırsen takas yapalım ben 2. şişeyı kullandım ama erkek arkadasıma eskı sevglısını hatırlatması dolayısıyla parfumden soğudum çok sevdıgım parfümümden vazgecıyorum degıselım istersende kargo parası parfumun parasından fazla tutarsa değmez ama nkdr tutar kargo ücretı tahmınen?? !!!

cnm istersen bendede ixora armani code var :1rolleyes:

britney spears fantasy mi? zaten bu parfümün orjiali uygun fiyat gidip nie ordan aldınki cnm, genelde onlar sadece ilk notaları tutturabiliyolar, orta notaları hiç tutmuyo =/

neyse kızlar sağlık olsun artık bendeki parfümü kuzene hediye ettim. parfüm gitti kavga bitti oldu. şimdi blackpointten alıyorum bihter kokumu cook memnunum ilk şişe bitmek üzere ikinciyi alıcam, adını çok soran oluyor, fakat her açık parfümde özünü yansıtmıyor söyleyeyım :51:

Back