• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ivi tüp bebek merkezinde tedavi olup olumlu sonuç alan var mı?

gulbanu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
5
0
36
Rusya
slm arkadaslar ben rusyadan yazıyorum ayın 7 de ıvı tüp bebek merkezınde tedavıye başlayacağım orada tedavi gören ve olumlu sonuç alanlar yazarsa çok sevınırım daha önce polip var dı onu aldırdım orda hale hanım doktorumdu çok memnun kaldım ama olumlu seyler duymak istiyorum lütfen yazın herkese sevgilerrrrrrrr

slm. ben varım şu an 10 haftalık ikizlerime hamileyim doktorum Erdal Bey'di ben çok memnun kaldım,
sanada bol şans diliyorum umarım herşey gönlünce olur.

Merhaba,

sanırım bende ivi de başlayacam. öngörüşme taptım. Emre beyi çok begendim..

baska tecrubesi olan varmi ıvı tup bebek merkezinde?

hiç mi kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..Kızlarrrr sesime gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:

Artık 19. haftadayız ve bugün çocukların cinsiyetlerini kesin olarak öğrendik bir kızımız ve bir oğlumuz olacak hayırlısıyla ve gayet sağlıklı görünüyorlar... düşünüyorumda önceki tedavi sürecini ve o zaman yaşananları... insan olumlu sonuçlar alınca nasılda herşeyi unutuveriyor darısı çocuk hasreti çeken herkesin başına ben şu an yaşadığım mutluluğu Erdal Bey ve IVI ekibine borçluyum ve kesinlikle IVI'yi herkese tavsiye ediyorum daha önce olumsuz sonuçta aldığım bir merkez olmasına rağmen IVI'ye gitmekten vazgeçmedim çünkü güven ilişkisi kurmak hiç te kolay olmuyor, herkese bol şans diliyorum.

Söz verdiğim gibi geldiğim gibi yazıyorum size kızlarr..
ben ayrıntılara ve detaylara önem veren bir hatunum..
EMre Bey mükemmel bir insann..
1 saatten fazla resmen bana ve yanımdaki arkadaşıma brifing verdii.
Merkez tertemiz iç açıcı ve her detay düşünülmüşş..
Aletleri son sistem olduğunu düşünüyorum..
Herşey ama her şey mükemmel geçtii..
Şimdilik ivi maceram böylee bakalım ilerleyen zamanlarda neler göreceğimm..
Hepimize bol şanslar..

Back