ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük kızı Ivanka Trump, ABD federal hükümetinin resmi bir çalışanı olarak, babasına Beyaz Saray'da danışmanlık yapacak. Sitene Ekle
DHA
Beyaz Saray'ın Batı Kanadı'nda hali hazırda bir çalışma ofisi bulunan Ivanka Trump, babası Donald Trump'a yapacağı danışmanlık hizmeti karşılığında ücret almayacak. Babasına gayri resmi danışmanlık yaptığı için Amerikan medyası ve kamuoyu tarafından eleştirilen Ivanka Trump yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı'na gönüllü ve tüm etik koşullara uygun şekilde gayri resmi olarak yaptığım danışmanlık görevi konusunda bazı kaygı ve endişelerin olduğunu duydum. Bundan böyle resmi bir Beyaz Saray çalışanı olarak, öteki federal görevlilerin bağlı olduğu tüm kurallara uygun bir biçimde, ücretsiz olarak Başkan'a hizmet edeceğim" dedi. http://www.milliyet.com.tr/ivanka-trump-babasina-danismanlik-dunya-2423014/
Ücretsiz dediğine bakmayın kızlar, ona bakarsanız Trump da maaş almayacaktı, kabul etmeyecekti.
Şimdi yıllık tatillerine harcadığı bin dolarların hesapları falan dökülüyor ortaya.
Sümeyye Erdoğan'ın da Tayyip Erdoğan başbakanken aylık 52.000TL Maaşla babasına danışmanlık yaptığı iddiası vardı . Sümeyye de İvanka hanım kızımız gibi danışmanlık için hiç para almadığını iddia etmişti.
İvanka, Sümeyye hanım kızımızı kıskanmış ondan feyz almış
Sümeyye Erdoğan'ın da Tayyip Erdoğan başbakanken aylık 52.000TL Maaşla babasına danışmanlık yaptığı iddiası vardı . Sümeyye de İvanka hanım kızımız gibi danışmanlık için hiç para almadığını iddia etmişti.
İvanka, Sümeyye hanım kızımızı kıskanmış ondan feyz almış
CB maaşı 35 bin ya. Ülkedeki en yüksek maaşta CB'nindir. Hani ihtimal vermiyorum öyle maaş aldığına.
Ama şunu anlamıyorum, ne danışıyorlar cidden kızlarına? Kızı sonuçta akşam evde danışsın danışacağını. Sabah evden çıkarken kız dur birşey danışçaktım sana gel hele falan desin.
CB maaşı 35 bin ya. Ülkedeki en yüksek maaşta CB'nindir. Hani ihtimal vermiyorum öyle maaş aldığına.
Ama şunu anlamıyorum, ne danışıyorlar cidden kızlarına? Kızı sonuçta akşam evde danışsın danışacağını. Sabah evden çıkarken kız dur birşey danışçaktım sana gel hele falan desin.
Bu iddia üstelik 2013 yılına ait . 52.000 TL
zamanın parası yani:))
Bu ülkede ihtimal vermediğimiz o kadar çok şey oldu ve oluyor ki olmaz olmaz diyemiyorum.
Helal olsun adamlara biri gidip Bilal'e diğeri gidip Baron Trump'a danışabilirdi
Sümeyye ve ivanka'ya babaları ne danışıyor ben de çok merak ediyorum.
Benim babamın,bana bu takım elbiseye bu kıravat bu gömlek olmuş mu diye danıştığı çok olmuştur vakti zamanında. Para neyim de vermemişti yıllarca emeğimi sömürmüş