onla ilgili bişey bende göremedimpardesüm 20 liralık mı demiş ne demiş anlamadım ben yemek yemişler adı biriyle anılıyormuş o da aşk yok arkadaşız demiş başlık neden böyle yazıyorda ben mi görmüyorum
Tikkabilla,Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Başlıkla haberin alakası yok.
İçeriğin aynen kullanılması olayını anladım ama en azından konu açılırken dikkat edilebilir biraz, her bulunan haber de buraya eklenmesin bence..Tikkabilla,
konuyu açan üyeliğin bir suçu yok, haber sitelerinde başlık aynen bu şekilde atılmış, içerikse dedikoduyu yalanlamayla ilgili.
Haber sitelerinde başlık ve içerik neyse aynen kullanıldığından Caddy'de orjinali neyse onu koymuş
Örnek bir link vereyim bu konuyla alakalı: http://www.ensonguncelhaber.com/haber/ivana-sertin-20-liralik-pardosusu-48611.html
Eleştirinizi yönetime iletirimİçeriğin aynen kullanılması olayını anladım ama en azından konu açılırken dikkat edilebilir biraz, her bulunan haber de buraya eklenmesin bence..
İçeriğin aynen kullanılması olayını anladım ama en azından konu açılırken dikkat edilebilir biraz, her bulunan haber de buraya eklenmesin bence..
Yani haber niteliği olan şeyler açılsa konu kirliliği olmaz değil mi?evet dandik ötesi haberler oluyor bazen
yani ben bile daha haber nedeniyim o haberlerden
kesinlikle katılıyorumYani haber niteliği olan şeyler açılsa konu kirliliği olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?