Saç Rengi ve Saç Boyama Ivana Sert saç rengi...

Vanilya8303

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
37
1
296
41
Kocaeli
Arkadaşlar Ivana Sert'in saç rengi çok doğal ve hoş duruyor bu rengin adı nedir acaba?Benim saç rengim sarı bu rengi elde etmek için nasıl bir boya seçmeliyimm

küllü kumral üstüne doğal platin gölgeler var gibi geldi bana sende evde kumrala boyar diğer işlemi kuaförde yada becerebilirsen balyajını kendin atabilirsi bencede hoş rengi var güzeldee hatun maşşallaa

ben kumral üzerine sarı balyaj yaptırmak için gittim kuaföre ıvana benzeri saç için yani ,kuaför açmamız gerek dedi açtı rezil oldu turunculu vs.canım çıktı o illet saçtan kurtulana kadar..şimdi kendim düzene soktum ,ve 1 ay sonra saçımdaki renk açınca ortta tonlarda sarı olacak ve ben zeminimdeki sarıları tutuam tutam ayırıp krepe balyaj iyapacağım kalanı koyu kumrala boyayacağım evde kendim yapacağım koydum kafaya kuaför yapamadı ama ben yaparım,keza onun bozduğu saçı düzeltmesi için gittim düzeltemedi yine ben düzelttim..15 gün içinde oldu tüm bunlar ve sinir oldum.. güvendiğin yer varsa git el becerin varsa az çok bilgin vs kendin yap 150-200 tlde cebinde kalsın..

canım sana bravo bende aynı yaptım saçık karameldi kestane üstüne attım koyu çikolata oldu kuaföre sildirmek için gittim 90 aldı röfle yaptrcaktm vazgeçtm 200 tl tutuyordu rengide beğendim karamel yine kalsın dedim neyse röfle seti aldım evde uyguladm saçlarım açıldı üstüne de altın sarısı boya yaptım şuanda çok hoş hafif alttlarda kızıllık var ama zamanla onu da halledebiirm ben artık hem ucuza mal oldu hem istediğim gibi oldu hemde saçlarım kesilcek kadar yıpranmadı zaten kuaförde röfle yaptrmamamn sebebi de saçım kesilicek olmasıydı yani beceriniz varsa evde yapın her açıdan.....

şuanda ivanayı izlerken merak ettim yazdım google konuyu buldum. baya olmuş siz yazışalı. nasıl ulaşabilen var mı bu saç rengine hakikaten çok hoş görünüyor.

ben de istiyorum ivana gibi yaptırmak ama onun şu anki saçlarının tam düzgün bi fotosunu bulamadım ki götürüp göstereyim kuaföre. napıcam bilmiyorum. lütfen yardım...

arkadaşlar bugün ne giysem i izlemiştim bir ara ivana sert saçını kendinin boyadığını söyledi ama renk söylemedi tabi alt kata düz boya yapıyormuş üst röfleli rengi ise kalın tarakla saça uyguluyormuş

hadi ya, o zenginlikte bile kendisi vakit ayırıp o saçı boyuyorsa helal olsun valla. keşke ben de becerebilsem. :44:

benim saçlarım benziyo buna benim zaten çocukken sarıydı, büyüdükçe kumrala döndü, şimdi 3 4 yıldır papatya suyuyla açıyorum hiç boyamadım işte böyle bi renk oluyo

evet saç rengi gerçekten çok hoş..sanırım bu balyaj röfle değil çünkü diplerinden ucuna çok doğal duruyor..muhtemelen krepe balyaj..

bende seviyorum o saç renginide esmer olduğum için sarı yakışmıyo bana

Hayatta kendi oturupta uğraşmaz bununla.Ünlüler arasında trend oldu sanırım.Beyazın programınada bir manken gelmişti o da aynısını söylemişti hiç kuaföre gitmem evde herşeyimi ben hallederim demişti.Amaç sadece çok marifetliyim,herşeyimi kendim hallederim,ya da ''BEN DOĞAL GÜZELİM'' mi dedirtmek.Ayıptır söylemesi kızarkadaşım evlenicem diye çeyizime hediyelik iç giyim ürünleri getirmiş,bir baktım çamaşırın kutusuna ivana sert.Ama yeminlen o gördüğüm ivanayla şimdi televizyonda gördüğümle alakası yok.Özellikle burun feci durumdaymış.

Birde şöyle birşey var.Böyle ünlüler kuaföre gitmez,kuaförü eve getirtirler.

aynen ya ne kendi boyaması komik bir yalan.daha öncede bugün ne giysem yeni başladığı zamanlarda dergide bir röportajını okumuştum.metrocity de oturuyormus.metrocity'nin kuaförüne gidiyorum herşeyimi onlar yapıyor demiş.aklınız alıyor mu o saç rengini evde yapıcak bide o yoğunlukta birisi? beğenenler metrocity de yaptırabilir aynısını hihih saçlarınız benim gibi doğal açık kumral/koyu sarıysa extrait dora diye birşey var.onu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…