- Konu Sahibi Vanilya8303
Arkadaşlar Ivana Sert'in saç rengi çok doğal ve hoş duruyor bu rengin adı nedir acaba?Benim saç rengim sarı bu rengi elde etmek için nasıl bir boya seçmeliyimm![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kumral üzerine sarı balyaj yaptırmak için gittim kuaföre ıvana benzeri saç için yani ,kuaför açmamız gerek dedi açtı rezil oldu turunculu vs.canım çıktı o illet saçtan kurtulana kadar..şimdi kendim düzene soktum ,ve 1 ay sonra saçımdaki renk açınca ortta tonlarda sarı olacak ve ben zeminimdeki sarıları tutuam tutam ayırıp krepe balyaj iyapacağım kalanı koyu kumrala boyayacağım evde kendim yapacağım koydum kafaya kuaför yapamadı ama ben yaparım,keza onun bozduğu saçı düzeltmesi için gittim düzeltemedi yine ben düzelttim..15 gün içinde oldu tüm bunlar ve sinir oldum.. güvendiğin yer varsa git el becerin varsa az çok bilgin vs kendin yap 150-200 tlde cebinde kalsın..
walla o renk evde edinilcek bi renk değil nasıl kuaförlere gidiyodur o kokona![]()
benim saçlarım benziyo bunabenim zaten çocukken sarıydı, büyüdükçe kumrala döndü, şimdi 3 4 yıldır papatya suyuyla açıyorum hiç boyamadım işte böyle bi renk oluyo
Hayatta kendi oturupta uğraşmaz bununla.Ünlüler arasında trend oldu sanırım.Beyazın programınada bir manken gelmişti o da aynısını söylemişti hiç kuaföre gitmem evde herşeyimi ben hallederim demişti.Amaç sadece çok marifetliyim,herşeyimi kendim hallederim,ya da ''BEN DOĞAL GÜZELİM'' mi dedirtmek.Ayıptır söylemesi kızarkadaşım evlenicem diye çeyizime hediyelik iç giyim ürünleri getirmiş,bir baktım çamaşırın kutusuna ivana sert.Ama yeminlen o gördüğüm ivanayla şimdi televizyonda gördüğümle alakası yok.Özellikle burun feci durumdaymış.
Birde şöyle birşey var.Böyle ünlüler kuaföre gitmez,kuaförü eve getirtirler.