Hahah hadi bakalım, rektörün sözünü tutup tutmayacağını göreceğiz :)
Adım gibi eminim tapınak falan yapılmayacak tabii, sözde her dine ve inanışa eşit mesafede ve saygıdalar. Bu girişimi de cami düşmanları, ateistler, teröristler, kafirler olarak falan niteleyecekler.
Bu arada kampüse cami yapana kadar elektrik elektronik - bilgisayar fakültesini bi elden geçirin yahu, çürüdü resmen bina
bende:)Ay evet ya o nasıl bir binaydı, zaten bilgisayarcıların kaderi hep en berbat binaları verirler.
Bu arada budist tapınağı için ben de imza verdim.
Ay evet ya o nasıl bir binaydı, zaten bilgisayarcıların kaderi hep en berbat binaları verirler.
Bu arada budist tapınağı için ben de imza verdim.
Budist tapinagina kim gidecek peki? Yani bazen sirf muhalefet olsun diye sacma isler yapilmiyor mu? Hani cemevi olsun en azindan temsil eden bir cok insanimiz var. Budist tapinagi nedir yahu
Istek var mantikli istek var.Aynen yaa bilgisayarcılar hep üvey evlat zaten
Burada amaç zaten öğrencilerin isteklerine duyarlı olduğunu iddia eden rektörün samimiyetini ölçmek. Budist öğrenciler de olabilir ayrıca sadece müslüman yok ya.
Istek var mantikli istek var.
Hadi adam duyarli oldu tapinagi yaptirdi.
Hic bir ise yaramayan bir masraf degil mi bu. sinegog olsun kilise olsun cemevi olsun ama budist tapinagi istemek sirf bak istedik ama yapilmadi demek icin degildir de nedir?
Yapilmayacagi belli ama yine de budist tapinagi istemek sacma. Yani kotu bir muhalefet ornegi bu.İsterse 2738849237489329 imza toplansın o tapınağın yapılma ihtimali %0.
Rektör yandaşın önde gideni ve öğrenciler bu duruma çok tepkili o nedenle kendisinin hiç de söylediği gibi öğrencilerin istediği icraatları yapmadığını, bütün dinlere eşit mesafede olmadığını göstermek için yapıyorlar. Dediğim gibi elektronik fakültesinin hali içler acısı yani yazıktır, camiden önce bunların düzeltilmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?