• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İTÜ'deki işgalde Pontus Soykırımı mesajı

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]İTÜ'lü öğrenciler Soma faciasını protesto ettikleri iddiasıyla 3 gün önce işgal eylemi başlattı. Eylemin son gününde çekilen bir fotoğrafta yer alan 19 Mayıs mesajı şok etkisi yarattı.[/h][h=4]"19 MAYIS 1919 PONTUS SOYKIRIMI" SLOGANI[/h] HDP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, dün İTÜ'de öğrencileri ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında eylemcilerin bir sıraya yazdığı slogan oldukça dikkat çekti. Yazıda "19 MAYIS 1919 PONTUS SOYKIRIMI" mesajı yer alıyordu.

itu_8761.jpg



[h=4]ODTÜ'LÜLERİN BİZANS GÖNDERMESİ, 1453 MESAJI[/h] Daha önce de ODTÜ'lü bazı öğrencilerin, 1071 Malazgirt'e göndermede bulunarak Bizans askerlerine ait kıyafetler giymesi dikkat çekmişti. Ayrıca Gezi olayları sırasında İstanbul'da bazı duvarlara İstanbul'un fethi hatırlatılarak "Zulüm 1453'te başladı" şeklinde yazılar yazılmış ve büyük tepki toplamıştı.

bizans_6797.jpg



http://www.ensonhaber.com/itudeki-isgalde-pontus-soykirimi-mesaji-2014-05-20.html
 
Basbakan yine sabirli diyorum ya gercekten cok sabirli..Bu provokatörleri ben olsam toplatirim hemde vatana ihanet sucundan..

Malesef ki olmuyor iste..

Soma halkini, acisini, felaketi, gözyasini bahane et ve resmen vatana ihanet et..

Allah sil bilirse öyle yapsin..
 
Sabırlı olmasa ne yapıcak? Öldürücek mi? Hapse mi atıcak hepsini ? Neye dayanarak?
 
Alttaki resimdeki şahıs polis çıktı..Google resimlerden bir arat ekşi Sözlükte bu resmin bir konusu vardı
 
heee sosyal medya hesabından ulaşmışlarda bulmuşlarda polismiş :)))
faceden baktım hiç birbirne benzemiyorlar ve daha başka kantıları da var
 
Yahu hadi onu gectim..

Hadi bizans sapkasi giydi ona neyse dedim..

Adamlar Soma yi bahane edip, Pontus Katliami yapildi diyor ya..


Vatanhainleri ya..

Bu kadar olmaz..

Allah Basbakanimiza güc kuvvet kudret versin.

Bu mahluklari gördükce Basbakanimizin kimlerle nasil urasmak zorunda kaldigini bir kez daha anliyorum ve destekleyen herkeseten Allah Razi olsun diyorum..
 
Yakinda 19 mayisi Pontus Katliami yil dönümü ilan ederler..
Ayni zamanda bu kisilerin eline firsat gecince cikar 19 mayisi kutlayamiyoruz diye yakip yikarlar..
Her olayi degerlendirirler..

Yani ortada bu kadar büyük bir oyun var..
 
Son düzenleme:
Başbakanın bu tarz şeyleri pek taktığını sanmıyorum zira onun ağzından bunca yıldır Türk milleti lafını duymadım. İcraatlarıyla da Türk halkına ne kadar değer verdiğini gösterdi. Bu insanlar orada burada Pontus, Kürdistan, Bizans vs yazabiliyorsa onlara bu cesareti verene bakmak lazım.
 
Back