• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ITP den Dalak alındıktan sonra adet kanında azalma olan var mı?

ImpossibleisNothing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
76
1
98
Adana
arkadaşlar 5 yıl önce dalağım alındı.

şuan sağlık sorunum yok ama 5-6 aydır adet kanımda bayağı bir azalma oldu.
buarada 1 yıldır evliyim.

( aferdesiniz) önceleri normal 5 gün kanama oluyordu sadece son gün azalıyordu.

şimdi toplam 3 günü zor buluyor ve ilk gün bile çok az. çoğu kere pedi temiz değiştiriyorum. sadece tuvalet kağıdında görüyorum.

sizce bunun için hematolojiye gitmelimiyim. sebep ne olabilir.
endişelendiğim nokta şu ; acaba trombosit sayım 350 civarı olduğundan pıhtılaşma mı oluyor?

arkadaşlar 5 yıl önce dalağım alındı.

şuan sağlık sorunum yok ama 5-6 aydır adet kanımda bayağı bir azalma oldu.
buarada 1 yıldır evliyim.

( aferdesiniz) önceleri normal 5 gün kanama oluyordu sadece son gün azalıyordu.

şimdi toplam 3 günü zor buluyor ve ilk gün bile çok az. çoğu kere pedi temiz değiştiriyorum. sadece tuvalet kağıdında görüyorum.

sizce bunun için hematolojiye gitmelimiyim. sebep ne olabilir.
endişelendiğim nokta şu ; acaba trombosit sayım 350 civarı olduğundan pıhtılaşma mı oluyor?

merhaba
benimde 3 yıl önce dalağım alındı ama benim adetim normaldede az oluyordu bende bir şey sorucam size ilaç kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi ilaçları kullanıyorsunuz

merhaba
benimde 3 yıl önce dalağım alındı ama benim adetim normaldede az oluyordu bende bir şey sorucam size ilaç kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi ilaçları kullanıyorsunuz

ben ıtp için ilaç kullanmıyorum. aşılara dikkat etmeye çalışıyorum. 3 yıl dolunca pnomökok yaptırdım. şimdi 5 yıl aralıkta dolacak tekrar bazı aşılar var.
bende fmf de olduğu için günde 2-3 kez kolsin kullanıyorum.

siz evlimisiz acaba? gebelikte bir sorun olur mu merak ediyorum.

Back