• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtirafın böylesi! "Kocama güzel görünmek için..."

yahu ben bu kadını gerçekten anlamıyorum. beyazın programında mıydı ben bilmem eşim bilir de miydi neydi habire ben kaptım onu çok şanslıyım benim oldu çok yakışıklı vs.. deyip duruyodu. adamda benim göremediğim bir cazibe mi var yoksa bu kadının kendine hiç güveni mi yok anlayamadım?
bu kadın çirkin olduğuna o kadar inanmış ki dalgaya vuruyor ama sürekli dilinde bu var. e haliyle kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Allah allah bu çirkinlikle bu adam beni nasıl seçti flaan diordur.

1-3 yila bosanir bunlarda.. o zaman bu agzindan cikanlari duyunca ne hissedecek bakalim..

[QUOTE="mismo, post: 411755r: 562266"bulh şu haberi okuyunca içime şüphe düştü. bdv'ye konu açan kıskanç üyelerden biri de irem olmasın sakın:KK70:[/QUOTE]
Hahahaha iste bu en harika mesaj cok guldum ya :KK48::KK48::KK70:

Adamın ilk karısıyla alıp veremediği var bence, boşanmış çocuklu erkeğin durumunu hazmetmek kolay değildir ki.
adam boşanmış çocuklu eski eşi çocuğu sorun eder kadınlar. Da bnun gibi ir kadın neden o boşanmış çocuklu adamla ne işi var hiç anlamadım zaten.

etraf kötü olsa ne olur?
adam da potansiyel var demek ki..

Ben çok seviyorum bunları bana çok gerçek geliyor. İrem Derici'de ünlü egosu yok, ki her fırsatta da kendisini beğenmediğini dile getirir. "Evlat olsam sevilmem" demişliği bile var. Eşini de kendine göre fazla bulduğu için bu kadar seviyor ki adam kıymet versin. Psikolojik bu şekilde hissettiğini düşünüyorum. Aynı röportajda onun için zayıflamak istediğini de dile getirmişti, bence katıksız ve çok masumane bir sevgisi ve aşkı var ona karşı, çok uzak değil bence anlattıkları.:p

İremin annesi babası ayrıldığı için, zor bir cocukluk geçirmiş. Hulya Avşar'da anlatmıştı.
Çok kavga olurmuş

adamın tip gercekten tip olsa kadın haklı dıyecegım.
her yerde aynı cümleleri kurup duruyor
adamın bır yerlerın kendı kaldırıyor, yarın öbür gün görürsün kim kötü niyetli..

biraz abartıyor sanki birşeyi bu kadar çok korkarsan kaybetmekten kaybedersin zaten adam bunun yüzünden kendini beğenmiş olur yakında :KK48:

herkesin kocası sevgilisi kendine yakışıklı
bununkide kendisine dunya yakısıklısı
yadırgayamayız
hem çoğu ünlüden daha samimi daha cana yakın
egosu yok bişeyi yok diğer ünlülere kıyasla

Back
X