- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bismillahh :)
hımmmm...
itiraf ediyorum...yemek yemeyi çok seviyorum yaa doyduğumu hiç anlamıyorum çatlayana kadar yiyebilirim gerçekten..bugünlerde bunu kendi kendime hep bunu itiraf ediyorum..
öyle kiloludadeğilim tüm doğum kilomu verdim ama yeme tam gaz..:26:
hayırlı olsun canım :)
ben de itiraf ediyorum ki şu kk da öyle yorumlar yapılıyor ki sanırsınız dünyaya 2. gelişleri
yani bazıları cok tuhafıma gidiyor.
etegini öpüp yorum yap bana diyesi geliyor insanın
sözüm meclisten dısarı :)))
M. senin yuzunden hayat kapkaranlik benim icin
itiraf ediyorum: ben senden hoşlanmıyorum tipim değilsin ama bana olan ilgin hoşuma gidiyor hep böyle devam etsin![]()
Öff bazen sıkılyorum senden ama Seviyorum be Bu araa monotonlaştık ama Senin sevginsiz Kalmakta istemiyorum, Aman bee seviyom galiba hrealde![]()
ilgi görmek güzeldir gerçekten hoşumuza gidiyor bu durum sanırım güzel okkalı bir itiraf olmuş![]()
sormaa okadar seviyorki küçük ayak parmıgımı bile bayılıyorrsevgisiz kalma bence desevilmek gibisi yok çünkü
evet aynen öyle hatta herkesin içinde alenen bu ilgiye maruz kalmak çok keyifli... bakalım ne zamana kadar devam edecek
bu arada topiği çok beğendim ben bundan sonra buradayım![]()
sormaa okadar seviyorki küçük ayak parmıgımı bile bayılıyorr![]()
Bunu da topic gereği güzel,eğlenceli bir itiraf olarak sayıyorumkör kütük aşık anlaşılan
![]()
Ayyy evettttttttttttttttttttttttttttttttttt bunu başkasından duymak nekadar güzellmişşş