İtiraf etme oyunu

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Bu da benim oyun topic bölümüm olsun.
Evet kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi her kimeyse artık yüzüne söyleyemediğimiz durumları burada itiraf ediyoruz itiraflarımızla oyunu sürdürüyoruz :34:

İlk itiraf benden gelsin S... sen bilmesen de sana söyleyemesem de ben seni çok seviyorumm :16:

bismillahh :)
hımmmm...
itiraf ediyorum...yemek yemeyi çok seviyorum yaa doyduğumu hiç anlamıyorum çatlayana kadar yiyebilirim gerçekten..bugünlerde bunu kendi kendime hep bunu itiraf ediyorum..
öyle kiloludadeğilim tüm doğum kilomu verdim ama yeme tam gaz..:26:

hayırlı olsun canım :)

bismillahh :)
hımmmm...
itiraf ediyorum...yemek yemeyi çok seviyorum yaa doyduğumu hiç anlamıyorum çatlayana kadar yiyebilirim gerçekten..bugünlerde bunu kendi kendime hep bunu itiraf ediyorum..
öyle kiloludadeğilim tüm doğum kilomu verdim ama yeme tam gaz..:26:

hayırlı olsun canım :)

Güzel tatlı bir itiraf olmuş canım :)
sağolasın bol itiraflı topic olur umarım :1:

Bir itiraf daha benden
Kuzenimle küçükken komşumuzun bizde bıraktığı sigaradan alıp meraktan içerdik nasıl birşey acaba diye :1:
Bir iki defa da olsa habersiz bunu yapmıştık...

ben de itiraf ediyorum ki şu kk da öyle yorumlar yapılıyor ki sanırsınız dünyaya 2. gelişleri:37:
yani bazıları cok tuhafıma gidiyor.

etegini öpüp yorum yap bana diyesi geliyor insanın:37::37::37:
sözüm meclisten dısarı :)))

ben de itiraf ediyorum ki şu kk da öyle yorumlar yapılıyor ki sanırsınız dünyaya 2. gelişleri:37:
yani bazıları cok tuhafıma gidiyor.

etegini öpüp yorum yap bana diyesi geliyor insanın:37::37::37:
sözüm meclisten dısarı :)))

Büyük bir itiraf daha :1:

Saçma eğlenceli bir itiraf daha benden :37:
Küçükken kuzenimle bir olur kardeşimi ağlatırdık sen annemin çocuğu değil benim kardeşim değilsin diye
sen fakirsin senin bir tane kıyafetin var gerçek annen seni alacak diye :1:
Çocuk aklıyla işte dalga geçerdik eğlenirdik :1:

itiraf ediyorum: ben senden hoşlanmıyorum tipim değilsin ama bana olan ilgin hoşuma gidiyor hep böyle devam etsin :17:

Öff bazen sıkılyorum senden ama Seviyorum be Bu araa monotonlaştık ama Senin sevginsiz Kalmakta istemiyorum, Aman bee seviyom galiba hrealde :32:

itiraf ediyorum: ben senden hoşlanmıyorum tipim değilsin ama bana olan ilgin hoşuma gidiyor hep böyle devam etsin :17:

ilgi görmek güzeldir gerçekten hoşumuza gidiyor bu durum sanırım güzel okkalı bir itiraf olmuş :34:

Öff bazen sıkılyorum senden ama Seviyorum be Bu araa monotonlaştık ama Senin sevginsiz Kalmakta istemiyorum, Aman bee seviyom galiba hrealde :32:

sevgisiz kalma bence de :1: sevilmek gibisi yok çünkü

ilgi görmek güzeldir gerçekten hoşumuza gidiyor bu durum sanırım güzel okkalı bir itiraf olmuş :34:

evet aynen öyle hatta herkesin içinde alenen bu ilgiye maruz kalmak çok keyifli... bakalım ne zamana kadar devam edecek :27:

bu arada topiği çok beğendim ben bundan sonra buradayım :34:

evet aynen öyle hatta herkesin içinde alenen bu ilgiye maruz kalmak çok keyifli... bakalım ne zamana kadar devam edecek :27:

bu arada topiği çok beğendim ben bundan sonra buradayım :34:

devam eder gibi böyle keyfini çıkar ne güzel :34:

teşekkür ederim topiğim her zaman açık beklerim :)

Back
X