- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi Pink_Women
bir itiraf için üyelik mi aldınmerhaba arkadaşlar.. beni önceki konumdan bilen bilir. ben mutsuz26. sizlere konuyu açtıktan sonra bütün yorumları kendi süzgeçimden geçirdim ve kendi hatalarımıda görme imkanım oldu. Aslında benim eşimle 3 yıllık güzel bir sevgililik hayatımız olmuştu. o zamanlar ne kötü bir söz nede itip kalkma hiç birşey yaşamamıştım, yaşamamıştı. Ben eşimle ilişkimi en baştan inceledim ve sorunun kökenini buldum..GÖRÜMCELERİM..
onlar biz evlendik ve daha bir aylık olmadan bir aylığına bizi ziyarete gelmişlerdi. Abilerine sürekli yengem bizi evden kovuyor şöyle yapıyor böyle yapıyor diye çeşitli iftiralarla ağlayıp sızlayarak abilerine anlatmışlardı. Çok küçük yaşta babalarını kaybettiklerinden, eşimde en büyükleri olduğundan dolayı babalık görevi ona kalmıştı. Sürekli ezildikleri için ben hiç bişeyde yapmasam kendi kendilerine istedikleri birşey olmayınca yalana, iftiraya başvuracak kadar karaktersizler. bende bunların yaptıklarını sinidiremediğim için 9 aydır kendimede eşimede hayatı zehir ettim. dilimle dövdüm onu, kardeşlerinin yaptıklarını her defasında vurdum yüzüne alakasız konuların küçük tartışmaların hep sonu onlarla bitti, hatta kavga bitmedi büyüdüde büyüdü..
bu onun beni kovmasını yada itmesini haklı çıkarmıyor.. geçenlerde bir tartışma oldu ve bu sefer ben ona bu evden gideceksin, eşyalarını topla, bu evde senden daha çok benim emeğim var dedim.
evet.. sadece söylemek istedim..bir itiraf için üyelik mi aldın
ben hiç bir zaman onlar kadar kompleks düşünemem ve inan ki bulurlar..ve sizlerde benim gibi duyduğunuzda şoka girersinizdüşünüyorum
hiç bişey olmasa hiç bişey
ne bulabilirler ki iftira atacak
düşünüyorum
hiç bişey olmasa hiç bişey
ne bulabilirler ki iftira atacak[/QUO
önceki üyeliğimin kapanmasını istemiştim ve kapattılar, tekrar aktif olması için kaç defa mesaj attıysamda aktifleşmedi.. ben eşimle problemimin asıl sebebini buraya konuyu açtıktan sonra gelen yorumlarla düşününce anladım.niye önceki üyeliğinden devam etmedin?
ve madem kocanla sorun yok ve bunun farkındasın neden görümceler için yuvanı yıkıyorsun?
Bende nefret ederim, galiba bu yüzden bu konuda sınavım.. Herşeyin hayırlısı..başkaları yüzünden tartışmaktan nefret ederim..
hakkında hayırlısı..inşallah aranız düzelir..
olaylı derken?? evet bayağı yorumlar almıştım..sizi hatırladım. sanırım olaylı bir şekilde üyeliğinizi iptal ettiren kişisininiz değilmi
işte üyeliği iptal ettirmek için konu açmıştınız kızmıştınız vs. o yüzden olaylı dedimolaylı derken?? evet bayağı yorumlar almıştım..
evet evet oyumişte üyeliği iptal ettirmek için konu açmıştınız kızmıştınız vs. o yüzden olaylı dedim
evet gideceğiz.. ben kendi yaptıklarımı düşününce kendimi tanıyamadım ve galiba eşimin değilde buna benim çok ihtiyacım var.beraber bir aile trapistine gidin. bence terapiler iyi gelir
kım gecen gun kocasından tokat yıyen kısı mı?sizi hatırladım. sanırım olaylı bir şekilde üyeliğinizi iptal ettiren kişisininiz değilmi
hayır o değilimkım gecen gun kocasından tokat yıyen kısı mı?
hayır. saçından çekmişti galiba.kım gecen gun kocasından tokat yıyen kısı mı?