İtiraf Ediyorum :D

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
  • Nişanlımın eski patronu sık sık ziyaret geliyordu yine bir kez daha gelmesinde nişanlım yoktu çay almaya gitmişti kafeye ve gelince elinde 1 bardak çay vardı.Patronuna hoş geldin dedi ve patronu hayırdır len bana çay yokmu dedi..Ve ben dahiyane beynimle aaa x abinin başı kel mi dedim.Evet başında 1 adet tel kalmış birisine söylenecek en acımasız şeydi..Neyse ki güldülerde bozuntuya vermedim

• Yıllardan 2012 ağustos yahut eylül ayı hava acayip sıcak ve ben nişanlımla birlikte tatil için izmir'de bir yere geldik.Otobüs durağının yanında durup gelmesini bekledik otel tarafına götürsün diye bende reklamlar asılı olduğu için hiç dikkat etmedim ve yan tarafında şarkı söylemeye başladım saat 10 a geliyordu ve dilimde şu şarkı.Günaydınnnnnnn sevgilim ne güzelllllll bir günnnnn değil mi kahvaltıdan önce biraz dahaaaaaaa sevişelim mi..Kakiri kikiri derken otobüs 1 dk geçmeden geldi.Enem ne göreyim durakta iki tane yaşlı çift kikir kikirler.O vakit kendimi kınamanın nasıl bir his olduğunu anladım
  • İlk okuldayken mahallemde kız arkadaşım olan kübranın kırmızı ve şirin mi şirin yeni aldığı ayakkabısını toprağa gömdüğümün kıskançlığını ve masumiyetini arıyorum.. Yıllardır oradadır sanırım çürümüş olmalı kızı merak ediyorsanız sakaryada okuyor canım benim
  • Annem bel fıtığı ameliyatı geçirdikten sonra çok ağır işler yaptırmamaya gayret gösterdik ona..O günde ev temizliğine gelecek bir abla vardı..Ama annem aman Allah'ım sanki misafir gelecek gibi sarmalar börekler çörekler o haliyle yaptı..Kadın bize pis demesin diye abim ve bana ortalığın tozunu aldırmalar..Kadın ne şanslıymış ah ah
  • Lise yıllarımda voleybol takımındaydım ve başıma çarpan güneşin de etkisi ile baygınlık geçirmiştim kafam bir geliyor bir gidiyordu gözlerimi araladığımda her genç kız gibi öğretmenine aşık olan ben edebiyat öğretmenimin kucağında olduğumu kucağında dediğim destek olma şeklinde bebekleri kucağına alınırya o şekilde işte nevrim döndü başımda birde sınıfta ki sema nurcanı görünce ağzımdan çıkan ilk tepki hala konuşulur.. " eeiiiii A.. hoca beni kucağına aldı baksanıza " Aman Allah'ım kendime geldikten sonra yerin dibine girdim ay kıyamam canım hocam çokta severdi beni dalga geçmişti bir dönem beni beyaz atlı prens sandı ama avucunu yaladı diye
  • Benim güzeller güzeli ninem keşke Tülayla Gülayı karıştırıp Tülay'ın yüzüne karşı bak sen çok iyisinde o Tülay çok kıvırdak aman dikkat edin kocaya kaçar o demeseydin.(Nitekim kaçtı)
  • Annemle, babam işe gittikten sonra bir kaçamak yapıp gezmek istedik ve kafeye gittik.Oturduk kahve içtik felan derken sohbet babamdan açıldı.Ben anneme babam gelmeden dönelim hadi anne dedim..O da aman gelmemiştir o daha işi vardı dedi.Söylediğinin üzerine 15 dk daha oturduk ve eve döndük.Babam da bir kaç saat sonra geldi..Oturup akşam yemeği yerken söze atladı ya işte şu kafade yangın çıkmış saat 4 gibi duydunuz mu ? Annemle bizim tepkimiz - yoo öyle birşey olmadı biz ordaydık. (Babam elektrikçi olduğu için o da o gün orada tamir için gelmişler ekibiyle ve bizi görmüşş)

h
hahaha babanızın taktiğine bayıldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…