itiraf ediyorum çokkkk mutluyum

tinkimi

meleğim ünüversiteli:):)
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.580
3
49
bende itiraf ediyorum okadar mutluyumki bu akşam 3 ay önce bana telefonda haksız yere bağırıp çağıran görümcemin gelini geldi ve benden bir özür bile dilemedi hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu :uhm:.telefonda dediklerini demedim deyip utanmadan yalan söyladi ve bende dediklerini eşinin yanında söyladim kızarıp bozardı içimi tüm nefretimi boşalttım birazda o üzülsün hep ben üzülacek değilimya belki yapmamam lazımdı ama yaptım hiçte pişman değilim çokkkkk mutluyum
sizinde benim gibi yaptığınız oldumu kızlar

güzel yapmışsın canım. bırak senin içinde kalacağına sinir olacağına onda kalsın söylediklerin o sinir olsun

rahatladıysan ne mutlu..kaydirigubbakcemile2 ama acaba buzları eritmek için mi gelmişlerdi. yasakkelime bazı insanlar laflarının arkasında duramayıp söylediklerini yalanlayabiliyolar. :mymeka:Ben haklıda olsam evime gelenlere çemkirmem çok içime dert olursa onun evine gidip bir bir içimdekileri dökerim.klava:
tabi insanın da bi sabrı var gelin hanımın pişkinliği kimbilir nasıl delirtti ki ne misafir ne koca gözün görmemiş laelaelaelaelae

oh bende cok mutluyum kıskanc eltimin arkamdan kayınvalidemğile yaptığı dedikodulara ve bizi bir birimize düsürme cabasına rağmen kavğa etmeden on bes gün ğecirdik simdi catlamıstır bir ğüzel oh olsun catlasın patlasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…