Itiraf Edeyimde Rahatlayip Hafifleyim:((

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
:çok üzgünüm::eek:klava:Kızlar bugün moralim okadar bozuk'ki
anlatamam bugün Ailece dolaşmak için bir alışveriş merkezine
gittik çocuklarda eğlensin diredik ,eşim pek mağaza gezmeyi
sevmez çocuklar için mecbur gezerde ben biraz fazla gezdiğim
için adama çıldır gelir,delirirhoş delirmesine fırsat kalmadı Malesef
bugün benim gezeceğimtuttu,senağlama tutmaz olaydı ne
giydiysem yakıştıramadım,yakışmadıı,benimkisi kapıda çıkta bakıyım
diyor :çok üzgünüm:ben çıkmadan yok beğenmedim,bu da olmadı,
bunuda sevmedim sinir oldum amaan en sonunda hiçbirşey almadan
çıktım:eek:eveçocuklara birşeyler aldık sinirden oturup
birde güzel yemek yedim,eve geldik ve kendime söz verdim
işte burda'da itiraf ediyorum kilolu olmak istemiyorummmmmmmm,
Ama ve iyikide bu akşam yemişimsırnaşık şey
Yazdan beri tam 6 kilo aldım ilk doğumda 23,ikincisinde 10
kilo aldım ve ikinci doğumdan sonra hemen aldığım kiloyu
vermiştim anormal bir durum yoktu vardı da yoktu

:teselli:CANIM HERŞEYDEN ÖNCE SEN BİR ANNESİN O NEDENLE ZATEN GÜZELSİN.AZDA DİŞİNİ SIKAR AZ YERSEN FISTIK OLURSUN.a.s.

ben de yazdan beri 10 kilo aldım ve hazirana evleniyorum
şişman bir gelin olacağım
senin 2 cocuk doğurmus olmana göre aldığın kilo iyi yani
ben ne yapayım :)

amannnn bos ver canim hayata birkere dahami gelicez,kilo aldim diye üzülmeye deymez,sagligin yerinde olsun 6 kilo ne ki disini sIksan 2 ayda verirsin,bilemedin 3,4 ayda yaza dek istedigin kiloda olursun,sakIn sakIn bunun icin üzülme,öptüm seni,asma o güzel yüzünü......

:teselli:CANIM HERŞEYDEN ÖNCE SEN BİR ANNESİN O NEDENLE ZATEN GÜZELSİN.AZDA DİŞİNİ SIKAR AZ YERSEN FISTIK OLURSUN.a.s.

ben de yazdan beri 10 kilo aldım ve hazirana evleniyorum
şişman bir gelin olacağım
senin 2 cocuk doğurmus olmana göre aldığın kilo iyi yani
ben ne yapayım :)

itiraf ediyorum ...Lida kullanıyorum....

ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM CEVAPLARINIZI OKUDUM İNANIN YALNIZ OLMADIĞIMI DÜŞÜNEREK SEVİNDİM:teytey:İNŞALLAH BURDA SİZLERİN DE DESTEĞİYLE
KURTULACAĞIMMM
Öncelikle nila evet anneyim çok şükür Allahıma bu duyguyu yaşattığı içindehergün şükrediyorum ama artık rahatsız olmaya başladım be güzelim,çevremde herkez anne ama bennn:çok üzgünüm:
Chocotripi Sağolasın canım sende çok şişman değilsindir yinede sanmıyorum hem ben gelinlikte balık etli severimi bende öyleydim'desırnaşık şey
Mirayım o ilaç bende kaldırıldı diye biliyodum biara bende kullanmıştım amaçıkan haberlerden dolayı:çok üzgünüm: dikkat et kendine güzelim

amannnn bos ver canim hayata birkere dahami gelicez,kilo aldim diye üzülmeye deymez,sagligin yerinde olsun 6 kilo ne ki disini sIksan 2 ayda verirsin,bilemedin 3,4 ayda yaza dek istedigin kiloda olursun,sakIn sakIn bunun icin üzülme,öptüm seni,asma o güzel yüzünü......

a.s.:1hug:bir dahamı gelcez diye diye bu seviye ye geldim zaten 6 kilo sadece yazdan beri aldığım kilo keşke sorun sadece 6 kilo olsa onun için hiç üzülmem nedir ki ama sağğlık ta şüpheli yaniii bizim ailede hastalıklarda ırsi:1no2:

:çok üzgünüm::eek:klava:Kızlar bugün moralim okadar bozuk'ki
anlatamam bugün Ailece dolaşmak için bir alışveriş merkezine
gittik çocuklarda eğlensin diredik ,eşim pek mağaza gezmeyi
sevmez çocuklar için mecbur gezerde ben biraz fazla gezdiğim
için adama çıldır gelir,delirirhoş delirmesine fırsat kalmadı Malesef
bugün benim gezeceğimtuttu,senağlama tutmaz olaydı ne
giydiysem yakıştıramadım,yakışmadıı,benimkisi kapıda çıkta bakıyım
diyor :çok üzgünüm:ben çıkmadan yok beğenmedim,bu da olmadı,
bunuda sevmedim sinir oldum amaan en sonunda hiçbirşey almadan
çıktım:eek:eveçocuklara birşeyler aldık sinirden oturup
birde güzel yemek yedim,eve geldik ve kendime söz verdim
işte burda'da itiraf ediyorum kilolu olmak istemiyorummmmmmmm,
Ama ve iyikide bu akşam yemişimsırnaşık şey
Yazdan beri tam 6 kilo aldım ilk doğumda 23,ikincisinde 10
kilo aldım ve ikinci doğumdan sonra hemen aldığım kiloyu
vermiştim anormal bir durum yoktu vardı da yoktu

canım benim verirsin hatta veririz beraber gel bizim diyet gruplarına katıl beraber verelimm öpüyorum seni çokk

İtiraf ediyorum bende doğumdan sonra aldığım kilolardan kurtulamadım.Daha doğrusu 6 kilo fazlam var ama bölgesel.Kalça ve basen bölgesindeki kilolardan kurtulamıyorumsenağlama

canım benim verirsin hatta veririz beraber gel bizim diyet gruplarına katıl beraber verelimm öpüyorum seni çokk

İtiraf ediyorum bende doğumdan sonra aldığım kilolardan kurtulamadım.Daha doğrusu 6 kilo fazlam var ama bölgesel.Kalça ve basen bölgesindeki kilolardan kurtulamıyorumsenağlama

Güzel dilekleriniz için sağolun kızlar moral ve destek veriyorsunuz bana:1hug:
buraya yazdıktan sonra şu birkaç gündür daha rahatım inanın üzülmüyorum
çünkü üzülüp sıkıldıkça daha çok yiyordum:çok üzgünüm:

EFLATUN EPEYDİR KARŞILAŞAMIYORDUK CANIM SENİN AZMIŞ BE GÜZELİM
KEŞKE BENDEKİ SADECE 6 KİLO OLSA:roflol:
BEGÜMCÜM HANGİ GURUPTASIN HAYATIM ÖPÜYORUM SENİŞeniz
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

Güzel dilekleriniz için sağolun kızlar moral ve destek veriyorsunuz bana:1hug:
buraya yazdıktan sonra şu birkaç gündür daha rahatım inanın üzülmüyorum
çünkü üzülüp sıkıldıkça daha çok yiyordum:çok üzgünüm:

EFLATUN EPEYDİR KARŞILAŞAMIYORDUK CANIM SENİN AZMIŞ BE GÜZELİM
KEŞKE BENDEKİ SADECE 6 KİLO OLSA:roflol:
BEGÜMCÜM HANGİ GURUPTASIN HAYATIM ÖPÜYORUM SENİŞeniz
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

canım benim ben 10. gruptayım bekleriz gel buyur öptüm güzel yanaklarından...

:1hug:Tamam Canim Bakarim Bi Ara Sağolasin Iki Gündür Biraz Daha Rahatim Yemek Konusunda Kendimi çok Fazla Sikmiyorum Sadece Abur Cuburu Kestim Bakkalim:sm_confused:

:1hug:Tamam Canim Bakarim Bi Ara Sağolasin Iki Gündür Biraz Daha Rahatim Yemek Konusunda Kendimi çok Fazla Sikmiyorum Sadece Abur Cuburu Kestim Bakkalim:sm_confused:

canım benim zaten kilo yapanda o abur cuburlar iyi yapmışsın

valla bende kilo alamıorum çünkü yemegi sevmiyorum 2 çocuk annesiyim dışardan hiç öle görünmmüomuşum.gören şaşırıo..nasıl bu kadar zayıfladın diyor bide peşpeşe dogum yaptıgım halde allaha şükür bişi kalmadı.dogumdan sonra 5 aylık tekrar hamile gibiydim şuan eser yok..kilo beni rahatsız edior psklojik olarak...(en büyük etken zararlı ama sigara çay nescafe iştah kapatıo ymemeye fırsatım olumuor.günde 1 defa yemek yersem yerim yemezsem oda yok)

valla bende kilo alamıorum çünkü yemegi sevmiyorum 2 çocuk annesiyim dışardan hiç öle görünmmüomuşum.gören şaşırıo..nasıl bu kadar zayıfladın diyor bide peşpeşe dogum yaptıgım halde allaha şükür bişi kalmadı.dogumdan sonra 5 aylık tekrar hamile gibiydim şuan eser yok..kilo beni rahatsız edior psklojik olarak...(en büyük etken zararlı ama sigara çay nescafe iştah kapatıo ymemeye fırsatım olumuor.günde 1 defa yemek yersem yerim yemezsem oda yok)

:nazar:NE GÜZEL NE MUTLU SİZEE

veremiyecek olsaydım ben vereemzdim bu kiloyu 2 çocuktan sonra 75den 60 a indim çok şükür ama 3 senede verdim ağır ağır ama itiraf ediyorum size eşimin lafları canımı çok sııyodu zayıfla diye diye canımı sıkmıştı o psikolajiylede insan yemeyide kesse açlık grevinede girse kilo veremiyor bunu biliyorum bir gün annem dediki ban sen nasıl oldun böyle kızım dikkate et kendinee karpuz gb olmauşssun diyince o gün azim ettim girdim rejime ama çok şükür verdim sende verirsin emin ol sadedce kendine güven geriri geliyor

itiraf ediyorum ...Lida kullanıyorum....

sayın mirayım ;
lütffen derhal bırakın çok yakınım neredeyse ölüyordu lida yüzünden 3 ay hastanede yattı karaciğeri iflas etmek üzereydi 2. yıldır hala tedavi görüyor iyileşemedi göğüslerindede problem oldu kanama akıntı vs hala uğraşıyor bide bebek istiyordu ertelemek zorunda kaldı çünkü kullanması gereken çok önemli ilaçları var bunları kullanırken hamile kalamaz eşi kendisi alilesi çok üzgün neyseki yaşıyor çok şükür lütfen bırakın kullanmayın.

sağlığına engel olmadığı sürece sakın takma kafana ama eğer sağlık problemleri yaşatyrsa en azından ewdede olsa spor yapmaya çaliş rahatlıcaksın :KK70:

X