İtfaiye Eri Eşleri

itfaiyeci eşleri bana biraz bilgi verirmisiniz:uhm:

çalışma saatleri nasıl,maaşınız nasıl ? bide ilçe belediyesinde çalışanlar merkezde oturup gelip gidiyolar mı yoksa ilçe de mi oturuyolar?
beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum....

Benim sevgilim 24-48 çalışıyor... ve 1 küsür maaş alıyor gamzelim...

Benim rahmetli babam itfaiyeci idi belediyenin yangınında kaşı kirpikleri ve ensesi kavrulmuştu çok meşaketli bir meslek olduğunu babamın halini görünce anlamıştık düşünün elinizi azcık bi ateş değse neler oluyo .Evet bayanlarda itfaiyeci oluyo.Özellikle babası olanlara öncelik veriliyor du fakat ben hiç bir zaman düşünmedim:belkide gözüm yemedi ateşe atlamayı.Kahraman babam seni çok özlüyorum.: Bir itfaiyeci eşi olan anneminde çok sabırlı olduğunu biliyorum .bazen babam nöbette iken o nun gece uymadığını sabahladığını hatırlıyorum annem tek gözü kapalı diğeri yarı açık uyur du.kısacası en yürekli meslek itfaiyecilik tir.karşılığıda maddi olarak değer biçilemez diyebilirim.şehitlerimizin ruhu şad olsun.AMİN:

Son düzenleme:
maruflu başın saolsun canım her mesleğin bir zorluğu var benim babamda tedaşta çalışıyor ve trafo patlaması sonucu vücudunun %40 ı yandı eşimde 7 yıllık itfaiyeci Rabbim tüm riskli mesleklerde çalışanlara yardım etsin ailelerine de sabır versin onlar her göreve gittiğinde yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz

bu kadar az olduğumuzu düşünmüyorum itfaiyeci eşleri olarak hanımlar nerdesiniz eşlerimizin mesleklerinin zorluğunu ve bize yansıyan yada yansımayan yanlarını paylaşabiliriz

istanbul, izmir, ankara, büyükşehir belediyesinde eşleri çalışanlar acaba ne zaman itfayeci alımı yapacaklar hanımlar eşlerinize sorup bizleri bilgilendirebilirmisiniz????

burdayızz :) benim eşimde itfaiyeci..24 çalışıyorlar 48 dinlenme kızlar

Konuyu hortlatıyorum ama kadın itfaiyeci de sorulmuş yorumlar arasında. Lisede sağlık okudum üniversitede itfaiye. Şimdi atanmaya çalışıyorum. Atanırsam kadın itfaiyecilere yenisi eklenecek :) Erkek arkadaşım da itfaiyeci. Evlenirsek itfaiyeci eşim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…