italya-yunan gemi yolculugu

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.264
12.553
merhaba hanimlar
TR yeye gemiyle gidenler iki dakkasini ayirabilirmi benim için :KK17:
trafik, gemi içi,vs akliniza ne geliyorsa yazabilirisniz
ilk defa bu yaz gidicez gemiyle ( arabayla da ilk gidicez TR ye )
Turkiyede araba kullanmak farklimi Fransaya gore
dikkat edilmesi gereken ba$ka $eyler varmi
tecrubelerinizi payla$irsaniz çok sevinirim ..

ben almanyadan gttim ama esim basta olmak uzere italyadan gdenlerin soyledklerine gore gemiyle gitmek daha rahatmis. tek araba ve kari koca genc bir cift icin gemi yolculugu daha kolay ve guvenli oluyormus. biz almanyadan gderken esimin ailesiyle gitmistk baya bi macerali olmustu. polis kiligindki birileri bizi arabayla takip falan etmisti :)
geminin ici cok rahatmis. bzim nsanlandigimiz sene esim havuzda falan yuzdugunu soylemisti hatta.
turkiede araba kullanmak fransaya gore daha zor. tabki yasadgin yere gore degisir. ben fransada heryere gdebiliyorum, bizm memlekette de kullanyorum ama mesela stanbul gibi bir sehrde kullanmaya cesaret lazm bence :)

biz tam tersini yapıcaz sanırım türkiye den fransaya gidicez yunanistandan gemi ile italya vee fransa :)

ben almanyadan gttim ama esim basta olmak uzere italyadan gdenlerin soyledklerine gore gemiyle gitmek daha rahatmis. tek araba ve kari koca genc bir cift icin gemi yolculugu daha kolay ve guvenli oluyormus. biz almanyadan gderken esimin ailesiyle gitmistk baya bi macerali olmustu. polis kiligindki birileri bizi arabayla takip falan etmisti :)
geminin ici cok rahatmis. bzim nsanlandigimiz sene esim havuzda falan yuzdugunu soylemisti hatta.
turkiede araba kullanmak fransaya gore daha zor. tabki yasadgin yere gore degisir. ben fransada heryere gdebiliyorum, bizm memlekette de kullanyorum ama mesela stanbul gibi bir sehrde kullanmaya cesaret lazm bence :)

te$ekkurler canim cevabin için
evet o tur olaylar hep diuyyoz, bizde korkduk bulgardan makedonyadna geçmeye
e$imin bi arakaad$i 200 euro trafik cezaasi yemi$ ulkelerin arasinda ayni kapaiya çikiyo gemiyle
bide gemi uyguna geldi fiyata promosyon fala,n var erken rezervasyon olunca

TR de bursaDA olucaz ama orda kalmiycaz tabi gezmeye gidiyoz :))
arabayi e$imle ben sirayla kullanicaz , durmadan varmayi du$unuyoz yani fazla durmadan, yoksa çocuklar var hiç durmamak imkansiz :)

biz tam tersini yapıcaz sanırım türkiye den fransaya gidicez yunanistandan gemi ile italya vee fransa :)

o nasil olcakki :)

e tabi bunun bide geri dönü$ü var gidi$ geli$ gemi bileti
ama gelmek sorun deilde gitmek sorun $imdilik benim için :)

o nasil olcakki :)

e tabi bunun bide geri dönü$ü var gidi$ geli$ gemi bileti
ama gelmek sorun deilde gitmek sorun $imdilik benim için :)

fransa'ya gelin gidiyorum zaten canım dönüşü düşünmedik :)
Gidiş benim içinde zor olabilir tabi bilemiyorum

fransa'ya gelin gidiyorum zaten canım dönüşü düşünmedik :)
Gidiş benim içinde zor olabilir tabi bilemiyorum

him senin için ilk olacak yani :)
Allah bi yastikda kocatsin canim:nazar:
e$in ali$ikdir sen dert etme orasini :)

te$ekkurler canim cevabin için
evet o tur olaylar hep diuyyoz, bizde korkduk bulgardan makedonyadna geçmeye
e$imin bi arakaad$i 200 euro trafik cezaasi yemi$ ulkelerin arasinda ayni kapaiya çikiyo gemiyle
bide gemi uyguna geldi fiyata promosyon fala,n var erken rezervasyon olunca

TR de bursaDA olucaz ama orda kalmiycaz tabi gezmeye gidiyoz :))
arabayi e$imle ben sirayla kullanicaz , durmadan varmayi du$unuyoz yani fazla durmadan, yoksa çocuklar var hiç durmamak imkansiz :)

Gemide durmak zorudasiniz :) bu iğrenç espriden sonra simdiden size iyi yolculuklar :)

kizmar valizimi ahzirliyorum artik 1 haftamiz kaldi in$

gemiye almak için ayri bi çanta yapiyorum ama ne koyacagimi bilemedim
gemide hava nasil oluyor bilen varmi?
komik bi soru ama napayim sifir kolmu kisa kolmu uzun kolmu alayim karar veremiyorum
kizimi araba tutuyor,çok kiyafet aliyorum o yuzden, gemide tutarmiki :KK43:
off

Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlar fikir verebilir mi?

X